Tänään puolilta päivin lähdettiin Marja ja Karitan kanssa lenkille, mukana vain 5 koiruutta. Lenkkimme vähän muutti suuntaa kun nähtiin melkein joka pellolla metsämiehiä, mutta saatiin sit samalla itse vähän enemmän liikuntaa kun väisteltiin niitä. Kaipa me joku 1.5h siel metsäs ja pelloil käveltiin, olivat koirat ainakin tyytyväisiä kun saivat juosta ja temmeltää rauhassa!! Ja meillä omistajilla kasvaa kunto!!!

Lenkin jälkeen menin Marjan pihalle reenaileen, ensiksi kyllä piti palluttaa Roistoa ja pentu näki myös herra variksen joka oli todella mielenkiintoinen!!
2189225.jpg
Mielenkiintoa riitti varista kohtaan ja oli sitä kiva kantaakkin!!
2189221.jpg
On se pikkuinen vaan niin hauska ja peloton tapaus, eipä sitä juuri mikään järkytä paitsi se kun joutuu jäämään kotiin kun Jeppe pääsee johonki....

Jeppe aloitti "oikeat" treenit ja tässä kuva kun Jepsu ottaa namia kiinni ilmasta, suu on jo valmiiksi auki. Nami on se pieni piste siinä kuonon oikealla puolella:
2189231.jpg

Rasmus aloitti sivuilletuloila, jotka hienoja. Jää vähän vinoon mutta mun puolesta saa olla kunhan vaan nopeasti tulee sivulle, niit vinouksia voidaan sitten korjata erikseen joku päivä. Ruutu otettiin vaan kupille juoksuna ja stopin otin kerran kun palasi mun luo ja pyssäsi hienosti!!
Tunnari olikin sitten ongelmallisempi.... Hiensoti työskenteli kapuloilla ja käytti nenää mut toi väärän. Lähetin vaan uudestaan niin sitten nosti hienosti oman. Otettiin viel uudestaan nurtsilla ja sama homma, en tiedä mikä sen nenän nyt oikein sekoitti, Marja oli varmaan kylväny pihalle jotain nameja!!! =)
No ei sitä sit jääty sen enempää miettiin vaan jatkettiin eteenpäin ja otin muutaman pätkän seuraamista ja palkaksi lelu kun kerranki kelpasi.  Seuraamiset oikein hyviä, samoin täyskäännökset!!! Viimeiseksi tehtiin viel niit kaikkien ralastamia kaukoja, M->S nousussa otti nyt askeleita eteenpäin. Otin sit saman liikkeen pari kertaa ihan läheltä ja ei enään mitään ongelmaa. Muuten kaukot oikein hyviä, eikä tule yhtään eteenpäin.

Illansuussa otettiin maalla pari hyppynoutoo joissa vauhti oli ainakin kohdallaan ja kaikki muukin. Palautti molemmilla kerroilla reippaasti laukaten ja niin ei ole montaa kertaa ennen tapahtunut. Hyppynoutokin on Rasselle mieleinen liike ja senkin ansiosta saanut siihen lisää vauhtia ja tarmoa.
2075214.jpg
Tunnari otettiin myös kun olin vähän ihmeissäni päiväisestä.... No nyt teki kaks lähes 10 tunnaria. Molemmilla kerroilla haisteli hyvin ja nosti oman. Luulen et tuotakin pitäisi vaan treenata viikoittain pari kertaa että pysyy varmuus. Olen tainnut huomata tän ennenkin mutta en ole siltikään treenannut tarpeeksi usein, no nyt vois tapahtua sitten muutos ja tunnari kuuluu niihin liikkeisiin jotka reenataan varsinkin aina vieraissa paikoissa.