Juur kotiuduttiin Turun kisoista. Elikäs 227pist ja voi2.
Paikallamakuu 10, oli aluksi vähän nuuskinut mut sitten oli loppu ajan ollu todella hienosti. Sivulle tulossa vaati vähän vartaloapua.
Seuraaminen 9, muuten oikein hyvin mut mä voisin vähän miettiä miten käännyn. Kiitos Tuijalle tästä kun havainnollisti asian ku käännyn melkein aina niin vasemmalle et törmään Rasmukseen.... Täytyy harjoitella ettei tee niin äkkinäisiä liikkeitä ja eikä ihan heti käänny kun liikkuri on huutanut vaan ottaa muutaman askeleen ennen käännöstä.
Istuminen 8, annoin pienen vartaloavun et varmasti istuu kun on jääny kisoissa monesti seisomaan.
Luoksetulo 8, Seisomaan pysähdys vähän venyi, muuten oikein kivasti.
Ruutu 8, meni hienosti ruutuun, tarvi  kaksi käskyä maahanmenoon. Vauhtia olisi saanut olla lisää sivulle tulossa, kokonaisuutena oikein kiva.
Hyppynouto7, meinasi mennä kapulan ohi ja lähteä katsomaan mitä kehän ulkopuolella tapahtuu, käskystä palasi ja otti kapulan ja palautti sen hienosti.
Metallinouto 8, mun mielestä ei mitään valittamista, tuomari haki varmaan palautukseen lisää vauhtia.
Tunnari 0, lähti hienosti kapuloille ja haisteli niit ja otti oman suuhunsa. Sitj ostain ihmeen syystä jäi sinne haisteleen ja vaihtoi oman pois.... Tiedä häntä mikä tähän lienee syy.... Todella harmittava 0. =(
Kaukot 7, ekaan nousuun kaksi käskyä kun katseli muualle, maahanmenot hieman hitaita.
Kokonaisvaikutus 7 ??????

Meni kyl ihan kivasti vaik se ykköstulos itseään viel odotuttaa. Rasmus jaksoi hyvin ja oli todella innoissaan. Liikkeiden välillä oli ihan skarppina ja odotti mitä tapahtuu. innostui kun leikitin aina vähän välissä ja tiesi et possunkorva odottaa taskussa et saadaan hommat tehtyä. Tuo "taskupalkka" on toiminut hyvin ja sopii Rasmuskselle palkaksi kisoissa.

Nyt minä lähden pikkujouluihin ja pojat saavat jäädä kotiin huilimaan!!!! =)