Eilen torstaina hetii aamusta kehdeksan jälkeen lähdettiin Katin ja koirien kanssa lenkille, olipa ihana aamulenkki ei tarvinnut enään myöhemmin miettiä et pitäis lenkille ehtiä. Uuno pääsi lenkin jälkeen tutustuun Ronttiin ja Jolindaan  eikä niitä sen enempää ihmetellyt vaan olisi kovasti Rontin kanssa halunnut leikkiä!!! Iltapäivällä Uuno tutustui vielä Obi bokseriin joka olikin hieman innokas leikkimään, mutta  eipä sekään haitannut menoa Uunon osalta!! Reipas pieni mies edelleen!

Alkuillasta lähdin Rapan ja Rokan kanssa ensin vähän tokoileen Feeniksille ja siitä suoraan Rokan aksaan maneesille, menomatkalla poikettin viel Pukon kentällä vähän auraileen lunta sivuun. Lunta oli vaatimattomasti metri parhaassa kohdassa et ihan hyvä kun vähän aurailtiin niin saa kentänkin joskus sulamaan!!! Tokossa otin suoraan Rokan autosta paikalla makuuseen, mietin vähän et mitä tästäkin tulee mutta kokeilla pitää kaikenlaista!!! Makuu meni ihan ok, vähän nuuskutteli maata mutta pysyi hienosti!!!

Rapa pääsi sitten aloittaan jäävillä liikkeillä ja ne hyvii kun vähän muistuttelin seisomista. Kosketusalustaa tehtiin naksun kanssa ja siihen ollaan saatu kyllä lisää vauhtia kivasti, samoinku merkkille lähtee nykyään heti ekalla käskyllä ja todella iloisesti. Merkkiä tein myös muutaman kerran ja ne todella iloiset ja reippaat

Rokan toko osiossa tehtiin alustojen kanssa ohjatun suuntia ja ne selkeästi alkaa selkiintyy Rokalle ja tulee luottamusta lisää. Vein nyt joka kerta merkille ettei tarvi ottaa sitä lähetystä siihen kun kuitenkin reenin pääteemana se kääntyminen ja mun apujen lukeminen. Ruutua tehtiin merkin kautta ja niin että vietiin yhdessä pallopää sinne ja jos ei mennyt merkille vaan yritti oikaista ruutuun niin Johanna otti pallon pois, oli Rokan ilme näkemisen arvoinen kun Johanna nappasi pallon sen naaman edestä pois kun juoksi ruutuun suoraan. Hyvä harjoitus kun mun ei tarvi siinä pysäyttää tai tehdä muutakaan vaan Rokan pitää itse sisäistää et merkille ensin ja sit pääsee pallolle, tätä tehtävä lisää!!! Paikallaan istuminen loppuun ja se todella hienosti, on siinä oikein tarkkaavainen ja rento, oikein hienosti siis!!!

Agissa Sirkka oli rakentenut meille kivan 17 esteen radan jossa pääsi jälleen juokseen ihan kunnolla ja koirakin pääsi irrotteleen. Tein ennen rataa keinun muutaman kerran ja nyt niin ettei ollut laskijaa vaan Rokka laski keinun itse, meni oikein hyvin ja ei yhtään näyttänyt ahdistuneelta. Radalla keinu meni myös hyvin, ainut et mä mokasin pari kertaa kun ohjasin huonosti mutta täytyy vaan muistaa ohjata hyvin keinulle kun on kuitenkin viel vähän vieras Rokalle. Jää keinulla siihen pisteeseen mistä se alkaa laskeen mutta luulen et ajan ja kokemuksen kanssa sekin korjaantuu koska nyt selkeästi viel hieman varovoinen ja se hyvä vaan!!! Muuten rata meni ihan ok, puomin kontaktit hyvin eikä siinä muuta ihmeellistä ollut. Vähän Rokka oli löysä mutta varmaan johtui siit et oltiin ennen tokoilemas ja sit vasta mentiin agiin. Nyt alkaa pakollinen parin viikon tauko agissa joka varmaan tekee hyvää, saa Rokka miettii juttui ja varmaan intoa on vaikka kuinka kun päästään taas seuraavan kerran aksaamaan!!!!

Nyt niitä kuvia keskiviikko aamun hankikanto lenkintä:

Jaahas, mihis oikein mennään!!!

Rokka ärsyttää pallon kanssa!!!

Vauhdikasta menoa....

Liitovaihe!!!!

Matka jatkuu...

Yhteisellä tutkimusretkellä

Uuno vaanimassa Rokkaa

Sitten kimppuun!!!

Rasmuskin innoitu leikkiin pallon kanssa

Tarkkailija

Rokka vauhdissa

"mä niin nautin tästä juoksemisesta"

Edustunkuva!!

Uuno lumisena

Nyt mennään ja lujaa!!!!

Lelukin pitää hakea välillä mukaan leikkeihin!!

Kielen näyttäjä!!!!

Yhteispotretti, vähän täytyy viel harjoitella tuota paikallaoloa Uunon kanssa et saadaan hyvä kuva!!!

Eilen illalla enneku lähdin töihin leikittiin Uunon kanssa hetki ja näin ekan kerran kun ukkeli ylpeänä kanteli metallikapulaa ympäri kämppää, ei siis toivottavsti ainakaan tule ongemia metallin kanssa sit joku päivä kun aloitetaan tokoilut!!!