Eilen Uunolla oli ohjelmassa Lentsun tokokurssin toinen kerta ja ohjelmassa oli luoksetulo ja kaukot eli nekin ihan mun lemppari juttuja tai tokohan on kokonaisuudessaan niin kivaa ja ihanaa!!!wink
Ensin tehtiin luoksetulo vähän erilailla kun normaalisti eli samaan harjoitukseen laitettiin ohjaamisharjoitus. Ekalla kerralla sai itse valita mihin sijoittua ja se meni helposti, maahanmenoa ennakoi voimakkaasti ja sivulle tulossa mä heiluin ihan liikaa..... Seuraavalla kerralla sitten itse seistiin lähetyspaikalla ja ohjattiin koiraa sieltä, Uuno todella hyvin ohjattavissa ja luoksetulokin oikein mallikas. Viimeiseksi suora luoksetulo ja heti perään stoppien kanssa käskytettynä, käskytettynä todella hieno luoksetulo ja stopit hyvässä mallissa!!!! Loppua pitää treenata niin etten auta Uunoa ja kääntyile joka suuntaan, muuten jatketaan normaaliin malliin.

Kaukot kiertämisen avulla ja ne todella hienot, vaihdot terävät ja tekniikkakin pysyi pysyi kasassa suht hyvin vaikka kierrokset vähän nousi. Kaukot ihan liikkeenä liikkurin kanssa ja niissä tekniikka kaikissa muissa vaihdoissa kunnossa mut seisomisesta istumaan menoa vahvistettava vielä lisää, sillä ei mene tarpeeksi taaksepäin siinä. Kaukojen sivulta maahanmenoa avustajan kanssa et saa ne molemmat etutassut sinne eteen ja Uunon suoraan maahan. Kaukotkin hyvässä mallissa!!!
Loppuun paikallamakuu isolla porukalla ja käskyettynä yksitellen koirat maahan, Uuno seurasi kovasti liikkuria eli sitä treenattava paljon. Paikallaolossa pää pysyi hienosti maassa ja Uuno rauhallinen, loppu oikein nätisti ja odotti hyvin mun käskyä!!! Hyvät treenit Turussa jälleen, Kiitokset PRO-ryhmälle ja Lentsulle!!! smiley

Rokan kanssa naksuttelin puistossa hetken sivulletuloja ja ne on muuttuneet paljon nopeammiksi ja iloisemmiksi kun olen niitä nyt hetken naksutellut. Ei ottanut yhtään häiriöö ihmisistä ja toisista koirista eli oikein hyvä Rokalle!!! Pieniä pätkiä seuraamista naksun kanssa, ne todella hyviä ja intoa riitti vaikka kuinka!!!

Kupittaalta ajeltiin Turun Koirafysiolle jossa meitä odotteli Anu ja Rokkaa ja Uunoa vesiterapia!!! Mä haluan vahvistaa noiden kahden koiruuden takaosan käyttöä ja sitä voimaa ja tuolla vesialtaassa se saadaan tehtyä oikein hyvin. Rokka meni vesialtaaseen ensin ja vähän sitä jänskätti mutta rentoutui oikein hyvin hetken kävelyn jälkeen. Pari pientä ravipätkää tehtiin ja niissä Rokka sai ravin tahdista kiinni hetken mietinnän ja harjoittelun jälkeen. Yksi pätkä tehtiin myös ylämäkeä että saadaan se takaosa kunnolla käyttöön.
Uuno meni altaaseen rohkeasti ja oli siellä todella rento. Kävely sujui hyvin ja ravissa sai tahdista kiinni todella nopeasti ja ravaili rennosti. Ylämäkeä kanssa pieni pätkä ja eipä siinäkään mitään ihmeellistä ollut. Nyt odotellaan jo Rokan ja Uunon kanssa malttamattomina ens viikkoa ja uutta vesiterapiaa, mä niin odotan että pääsee näkemään kuinka paljon tuolla saadaan muutoksia aikaan!!!Kuvia tulossa ensi viikolla, Kiitos Anu!! heart

Tänään tehtiin kunnon kävelylenkki koirien kanssa, hyvää palauttelua eilisestä!! Käytiin tokoileen Uunon kanssa ekaa kertaa tänä keväänä nurmikolla ja se olikin todella kivaa, ainakin musta eli kyllä se kevät sieltä oikeesti tulee!!! Ensin metallinouto pitkältä matkaa et saan palautusvauhdin paraneen ja tuo kyllä auttaa. Ruutu lätkällä EVL tyyliin ja siinä ei mitään erikoista, yksi ruutuun juoksu myös VOItyyliin ja sekin oikein hyvin. Seuraamista ja siinä palkkailin perusasennot, tehtiin paljon pysähdyksiä heti käännöksestä ja ne parani ja tiivistyi toistoilla. Seuraaminen nyt itsessään todella kivan oloista ja pää alkaa nousemaan!!!! Käskytettynä pari suoraa luoksetulo toinen sivulle ja toinen suoraan leluun, vauhti parantunut tai sitten Uunolla on kevättä rinnassa!!! Loppuun tunnari ja siinä oli myös vähän liikaa vauhtia ja sähläämistä, ekalla kerralla nousi väärä pitkän pohdinnan jälkeen, uusinnalla tuli oma mulle mutta vähän sähläsi kapuloilla. En tiedä vaikuttiko tuo nurmikko nyt tuohon tunnariin vai se ettei olla pariin päivään tehty tunnaria, no nyt joka päivä tunnari ja mahdollisuuksien mukaan nurmella et tottuu Uunon nenä siihenkin!!!!