Perjantaina illal sitten kotiuduttiin talviloma reissusta, joka keskittyi oikeestaan vaan shoppailuun. No tuli ostettu paljon kaikkee kivaa ja ehkä nyt kiinnostavin ostos oli videokamera eli nyt joskus kun opin sitä käyttään niin voitte saada jotain pätkiä meidän treeneistä!!! Ainakin kiva itte katsoa mitä mä oikeen touhuan, ku välil se aika vaikeeta huomata omia virheitään, eikä sitä huomaa jos joku muu ei sano.

Ostettiin myös uudet ruutu tötsät (vihreät) joita Rapa pääsi tänään testaan. Hienosti hahmotti ruudun ja meni sinne täysiä, mut stoppi oli huono no sitä ei olla nyt edes treenattu pitkään aikaan. Siis haahuili käskyn jälkeen vähän aikaa ennenku pysähty. Perään pari ruutua kupilla, jotka hyviä!! Ruudun loppuosa oli hyvä, makasi rauhallisena vaikka juoksentelin ja kiertelin takana olleen sahan. Sivulletulossa ihan tarpeeksi vauhtia ja palkkasin eteenpäin pallolla että saisin tulemaan vaan vauhdilla mun sivulle ja nyt tänään ohi.   Luoksetuloon haettiin tänään vauhtia. Suorissa luoksetuloissa oli vauhtia ihan tarpeeksi ja palkaksi lelu joka tänään taas kelpasi!! Seuraamista tehtiin niin et palkkailin kaikki perusasennot ja keskityin edelleen mun päähän käännöksissä. Seuraaminen todella hyvää kaikissa nopeuksissa ja käännökset ihan super hyviä, myös täyskäännös vasempaan ilman namia!!!

Lopuksi otettii ohjatun oikeaa puolta ja kapula saatiin noin 5m koiran taakse. Noutoihin haluaisin lisää vauhtia (siis tässä ohjatussa ), mutta luulen et Rapan vauhti lisääntyy kun liikkeestä tulee varma. Niin on käyny kaikkien muidenkin noutojen kanssa, et vauhtia tulee kun saadaan liike harjoiteltua varmaksi. Paljon on tehtävä sisällä vaan suuntaharjoituksia alustoilla niin saa varmuutta.

Mukavien treenien päälle lähdettiin hiihtään poikien kanssa, ensin pääsi Rapa ja käytiin tekeen pari lenkkiä ja sitten pääsi myös Kape hiihtään. Kapen kans ei tehty kun pikkulenkki koto pellolla. Rasmus veti todella hyvin oikeestaan koko matkan, se niin tykkää kun saa juosta ja liikkua reippaasti!!!

Näin sitä lähdettiin lenkille....

Ja näin reippaasti palattiin takaisin kotiin!! Vähä Rapa näyttää väsyneeltä, ei kyllä oikeesti ollu noin väsynyt.....

Näin hienosti hiihto sujui Kapeltakin. Kape ei vaan välittänyt niin vetää vaan juoksenteli vaan siinä edessä rauhallisesti!!!

Rapakin tuli vielä vähän juokseen ja kannustaa Kapea!!! :)

Taitaa olla kivaa tuo juokseminen pellolla!!!Silmänisku