Eilen treenailtiin Kiipulla ulkosalla Rasmuksen ja Rokan kanssa. Rasmus aloitti luoksetulolla, ensi ihan liikkeenä ja sitten pilkottiin osiin ja ideana että lähtee stopin jälkeen mahdollisimman terävästi liikkeelle. Liikke kokonaisuutena oikein mallikas ja hyvin lähti stoppienkin jälkeen liikkeelle, tehostin liikkeelle lähtöä vielä juoksemalla karkuun heti käskyn jälkeen! Liikkeestä istuminen otettiin muutama kerta ja kaikki oikein hyviä. Ruutua tehtiin alustan+kipon kanssa, juoksi reippaasti ruutuun ja sieltä vielä reippaammin kipolle syömään. Yksi tyhjäkin ruutu otettiin ja siinä stoppi oikein terävä!! Ruudun loppuosaa tutkittiin ihan erillisenä ja siinä sain Rapan vauhdin kivasti kasvamaan kun lähdin muutaman kerran juokseen karkuun ja sai palkan kun saavutti mut. Loppuun tehtiin pieni palkattomuus treeni eli vietiin ruutuun yhdessä kippo+palkka, sitten kaukot, liikkeestä istuminen ja siitä suoraan vapautus ruutuun kipolla. Kaukot TODELLA hienot ja hyvät, liikkeestä istuminen no jaa ihan ok, mutta jotenkin Rapa siinä vähän paineistuutai jotain.... No ruutuun paineli ihan täysiä ja hyvällä ilmeellä!!!

Rokka aloitti luoksetuloilla ja tulee kyllä vauhdilla, eikä yhtään haitannu vaikka matkalla oli törppöjäkin muutama! Kerran palkkasin myös odottamisen että tulee sitäkin joskus harjoiteltua. Sivulletuloja tehtiin useita ja niissä nyt jostain syystä ei joka kerta istunut vaan jäi seisoon mun vierelle ja tuijottaan mua... No pienellä avulla sain istumaan ja sitten alkoi taas sujuun, myös käännöksiä tehtiin joka suuntaan ja ne oikein kivoja. Ekaa kertaa kokeiltiin ulkona paikallaoloa ja se sujui todella hyvin, keskittyi tuijottaan mua ja oli todella tarkkaavainen!!! Lopuksi tehtiin ruutua ja tulipa todettua että tuo ketunhännän käyttö treeneissä täytyy nyt miettiä vakavasti ja hartaasti eli vietiin ekaksi yhdessä häntä ruutuun ja paineli sinne tietysti ihan täysiä. Sillä välin kun Rokka palautti hännän mulle niin Sakke lisäsi ruutuun fuban, no mä lähetin Rokan ruutuun mutta tämähän alkoi vaan etsiin häntää nenällään pitkin lumihankia.... Meni sitten vauhdilla ruutuun kun Sakke kävi vähän liikuttaan lelua mutta oli silti vähän sen oloinen että missä ihmeessä se häntä on.... Täytyy nyt varmaan jonkin aikaa treenailla ruutua noiden fubbien kanssa ettei sotke tuota etsimistä ja ruutua keskenään. Lopuksi tehtiin pari ruutua niin että vietiin lelu yhdessä sinne ja toimi kyllä todella hienosti. Eipä tullu missään vaiheessa mieleen että tässä voi käydä näinkin että pikku ukko sekoittaa ruudun ja etsimisen, no nyt ollaan taas paljon viisaampia...

************************************************************'

Tänään sitten tulikin aamulla lähtö eläinlääkäriin, Kasper on joulusta asti lisännyt reippaasti juomistaan ja tietenkin sitten myös kusee paljon. Olen vaan kuvitellut että meillä on kuuma sisällä tai sitten on janoinen tai jotain muuta vastaavaa, no äiti kuitenkin puhui alku viikosta kanssa tuosta Kapen juomisesta kun Kape oli siellä hoidossa. Ajattelin sitten et mennään pääsiäisen jälkeen lääkäriin kun ei nyt näytä mitään hengenhätää olevan.

No viime yönä Kasper sitten kusi sisälle ei siis mitään merkannu vaan KUSI, vaikka oltiin muutama tunti aikasemmin käyty ulkona lenkillä. Yön siinä sitten mietin ja pohdin et nyt sillä on varmasti diabetes tai munuaissairaus ja päätin että aamulla lähdetään lääkäriin sillä en jaksa koko pääsiäistä miettiä miten tässä nyt käy.... Aamulla sain heti ajan Jallille ja tietenkin aloitettiin kusinäytteen otolla ja suureksi helpotukseksi siinä sokerit olivat kunnossa. Bakteereja siinä oli runsaasti ja hieman verta, joten aloitettiin sitten kuuri että saadaan tulehdun pois. Eturauhasta kokeiltiin tutkia mutta sinne ei tohtori ylettynyt  että se jäi arvoitukseksi ainakin toistaiseksi. Munuaiskoe otettiin myös, mutta sen tulos tulee vasta ensi viikolla tuon pääsiäisen takia. Tohtori antoi meille myös lääkkeet lievään sydämmen vajaa toimintaan kun oireet viittaavat siihen ja kuitenkin on kyseessä iso koira niin ei tee pahaa vaikka sitä sydämmen kuormaa vähän helpottaa. Nyt ei voi kun odottaa ens viikkoon tuloksia ja sitten jos niissä ei ole mitään niin odottaminen jatkuu niin kauan että saadaan nuo lääkkeet syötettyä ja katsotaan sitten palaako oireet takaisin vai onko Kape terve kuin pukki.

Jotenkin on ollut surkea päivä vaikka ei nyt mitään pahaa löytynyt, mutta epätietoisuuskin on kanssa ikävää kun ei tiedä ihan varmasti mikä pikku Kapea vaivaa.... No toivottavasti se tässä selviää ja kaikki kääntyy taas hyväksi!!!