Eilen kai jotain lupailin et treenaan tänään poikien kanssa, mutta tuo nyt sitten jäi. Välillä on hyvä pitää totaalinen vapaa päivä ja nauttia vaan löhöilystä. Treenit odottaa huomista tai maanantaita, huomenna olen ainakin menossa Tampereen KV-näyttelyyn esittään Rapan tyttären ja tapaamaan muutenkin monta tuttua. Ihanaa lähteä kerranki näyttelyyn ilman omaa koiraa, ehtii rauhassa katseleen mitää haluu ja paljon helpompi kulkea siellä ihmis paljoudessa, toivottavasti Sirpan kasvatit pärjää huomenna hyvin ja nappaa voiton kotiin!!!

Tänään iltapäivällä käytiin rekiajelulla Hannan ja Tanjan kanssa, Heimo reippaasti kuskasi meitä metsän läpi. Kiitoksia oikein mukavasta päivästä ystävät rakkaat!!! <3

Taspuolisuuden vuoksi kuva myös Touhosta joka sai juosta tarhassa sen aikaa kun me ajeltiin Heimolla.

 

On ruuna vähän märkä, kannattaako siellä kaiken aikaa juosta....!!! ;)

Rekireissun jälkeen käytiin Rapan kanssa hiihtään vähäsen, ei päästy meneen kun pikku pelto ympäri pari kertaa kun meinasi pikkumies ihan upata hankeen. Täytyy toivoa että ladut vielä kovettuvat ja päästään hiihteleen ennenku kaikki lumet sulaa pois. No ens talvena sit viimeistään taas hiihdellään. Nyt nukkuun et pääsee aamulla ylös ja kohti Tamperetta!!!