Tänään koirat ovat uineet niin paljon et ihmettelen jos niiltä ei karvat tipu irti..... No toivotaan nyt kuitenki ettei ihan kaikki karvat lähde!!!  Päivällä ensin kävelin kooikereiden kanssa reippaan lenkin ja sitten koko lauma uimaan, välissä käytiin Rokan kanssa aksaamassa ja sitten taas uimaan koko lauma!!! Nauttivat kyllä tuosta uimisesta niin suunnattomasti ettei sitä usko ennenku näkee nuo mun apinat siellä vedessä ja hyppivän laiturilta kilpaa uimaan!!! Uunokin tänään ekaa kertaa meni laiturin päästä uimaan, ei voi ihan sanoa vielä hyppäämiseksi mutta kyl sekin alkaa ihan varmasti hyppimään ku nuo kaks hyppii minkä kerkeevät!!!

Rokan kanssa käytiin Dogitiimin aksakoulutukses Forssas ja Anu oli rakentanut meille todella kivan radan johon pääsi tekeen vaikka minkämoisii käännöksii, ensi oli joku ihmeen niisto, sit pakkovalssi, takaakierto, leikkaus jne..... Tuota alkua tehtiin parillakin eri tavalla kun Rokka ei vielä ihan osaa noita tiukkoja käännöksiä mutta nyt luulen et osaa jo paremmin ku niitä harjoiteltiin. Pakkovalssissa onnistuin hyvin samoin takaakierrossa mutta sen jälkeen kepeille vienti vähän vaikee ja sitä harjoiteltiin erikseen. Takaaleikkaukses mä taas kiilasin koiran jne.... mutta saatiin sekin onnistuun ku vaan vähän keskityin itse paremmin ja ohjasin huolellisesti. Oli todella kiva aksa kerta ja saatiin hyvää treeniä just noihin tiukkoihin käännöksiin jotka vaikeita Rokalle, mutta harjoittelemalla nekin opitaan!!! Loppuun tein viel kepit pari kertaa ja sit takaaleikkuksii ja jaakotusta ja sujui muuten hyvin!!! Kiitos Anu!!!

Viime yönä innostuin tutkaileen erilaisii kisakalentereita ja nyt on sitten katsottu loppuvuoden kisat joihin kokeillaan mennä ja katsotaan sitten minkälaisii tuloksii on kasassa vuoden lopussa. Uunollekkin on katsottuna pari koetta valmiiksi et tarvii alkaa treenaileen ahkerasti, no on tässä onneksi viel muutama kuukausi aikaa!!!