On tuo Rokka vaan niin hauska koiruus ettei sille voi kun nauraa, nyt on nimittäin keksitty taas aivan uusi lempileikki eli lumipallot!!! Se voi mönkiä tuolla henges vaikka tunnin kun vaan joku viittii heitellä sille lumipalloja sinne, ei yhtään haittaa vaikka eteneminen on hieman hidasta ja vaikeaa. Rapa ja Kape kattelivat sitä eilen siihen malliin et voi hyvät hyssykät tuon pennun kanssa, mä varmaan 25min heittelin sille lumipalloja kartanonpuistossa ja tuo vaan odottaa aina uutta kun on käyny kattoon mihin edellinen uppos!!! No hyvää lihasjumppaahan tuo mönkiminen tuolla hangessa on, jos tästä jotain muuta positiivista haluaa hakea kun tuon hauskuuden!!!

Tänään lenkkeiltiin Katin ja koirien kanssa Murronkulmalla ja saatiin myös tehdä pientä lihastreeniä, kun se hanki oli yllättävän raskasta. Kiitoksia seurasta ja mennään taas pian uudestaan kun vaan ehditään!

Illalla treenailtiin vähän sisällä, Rasmus aloitti luoksetulon loppuosalla, siis toisesta stopista->sivulletuloon. Ekalla kerralla tuli vähän laiskasti, mutta paransi kyllä hienosti seuraavilla kerroilla ja neljännellä kerralla tuli jo todella tarmokkaasti. Liikkeestä istuminen tehtiin moneen kertaan, ensin autoin hieman vartalolla, mutta viimeisillä kerroilla en auttanut enään yhtään ja istui hienosti. Eteisen lasiovi pelisi hyvin, niin sain siitä kaiken aikaa katsottua et istuuko heti käskystä ja palkattua kaikki loistavat suoritukset. Tunnarikapulaa nosteltiin ja tuotiin sivulle mahdollisimman nopeasti, tämä kuuluu kyllä ihan Rapan lemppari treeneihin sillä innostuu todella paljon kun näkee että otan kapulan ja naksun kaapista, on oitis valmiina syöksyyn kapulalla ja tuomaan sen sivulle!! Kiertämisen yhteydessä otettiin muutamat kaukot ja sitten loppuun temppuja, nyt -läpi- jo todella vauhdikas ja hyppää paljon korkeammalta kuin ennen!!

Rokan kanssa aloitettiin sivuilletuloilla ja nyt niin että laitettiin lelu lattialle yhdessä ja Roksu pääsi sinne kun itse tarjosi sivulletuloa ja tarjosi sitä oitis!!! Siis aivan sairaan hyvin on pikkuinen oivaltanu tuon jutun, no ollaan sitä nyt kyllä hinkattu viime päivinä aikas paljon. Naksun kanssa tehtiin peruuttamista ja siinä voi seuraavalla kerralla alkaa vaatiin jo vähän enemmän askeleita taakse päin. Seuraamisen käännökset käytiin läpi namin kanssa ja sitten itse seuraamista tehtiin ekaa kertaa lelun avulla ja toimi hienosti. En tiedä otinko taas liian pian tuon lelun tuohon, mutta kun seurasi niin hienosti namin kanssa niin ajattelin kokeilla sitä ja se toimi. Tunnarikapulalla tehtiin kapulan pitoa sivulla ja aika kivasti pitää sen sekunnin tai kaksi kapulaa mutta sitten siitä eteenpäin ei vielä onnistu eli tuota harjoiteltava lisää. Lopuksi otettiin vähän näyttelytreeniä tai oikeestaan pöydällä seisomis treeniä silityslaudan avulla, se on niin hyvä "pöytä" kun sopivasti keikkuu joka suuntaa. Hienosti seisoi ja antoi siirrellä jalkojaankin, eikä haitannu yhtään vaikka "pöytä" vähän heilui!!!

Rasmus pääsi sitten myös käymään "pöydällä" ja sehän olisi jököttäny siellä vaikka loppu illan, on se hyvä ettei koiruudet pelästy pienistä keikkumisista ja heilumisista tietää että ne luottaa omistajaansa ainakin!!!