Eilen ei sitten tehtykkään mitään, mä vaan kävin ratsastustunnilla illal ja kivaa oli. Alkaa toi hyppääminenkin sujuun taas tauon jälkeen ja nyt mua jopa käskettiin jo hidastaan, siis ihan tylsää kun ei saa ratsastaa täysiä esteille ja toivoa et polle hyppä. No onneksi Heippa hyppää aina!!!

Tänään käytiin treenaileen yhdes kavereiden kans Forssas. Rasmus aloitti kosketusalustalla, kun sen mielestä sitä tehdään vaan sisällä -> johtuu siit ku olen tehny sitä vaan sisällä. Nyt hokas hienosti et se on se sama alusta ja siit saa namii ku juoksee sinne ja painaa tasssulla!!! HYVÄ RAPA!!!! Seuraamisen täyskäännöksiä vähän hiottiin, aluksi Rapa erkani musta vähän liikaa, mut kas kummaa kun syy löytyi jälleen mun päästä. Pää järjestykseen niin johan alkoi tulee oikein mallikkaita käännöksiä!!! Täytyy varmaan rakentaa sellainen pään kannatus/tuki teline niin pysyi tuo iso pää kurissa.

Ruutu tehtiin 2x juoksuna kupille ja jälleen niin ettei Rapa nähnyt kun rakensin sen. Hienosti hahmottaa katseellaan ja syöksyy sinne täysiä. Loppupätkä tehtiin myös siis seisomisesta -> maahan -> mukaan tuleminen. Nyt laukkasi todella reippaasti seuraamaan ja maahanmenokin oikein kiva!! Toisella kerralla palkkasin maahanmenon ja oli ukko selvästi ihmeissään kuinka tästä nyt palkka tulee!! Pääsimpä kerranki yllättää koirani!! Tunnari tehtiin 2x myös ja molemmilla kerroilla toi ekalla väärän ja sit toisella kerralla oman. Otti selvästi häiriöö muista ja etenki "pelottavista" collieista ja oli vähän varuillaan kun meni kapuloille ja sit vaan nappasi jonkun. Lähetin vaan tyynesti uudestaan ja sit haisteli kunnolla ja toi oman varmasti. Pitää muistaa treenata niin et nuo "pelottavat" koirat on vieressä tai lähettyvillä. On hyvä kun  treeniporukassa on Rapalle noit "pelottavia" koiria, niin saa treenattua sitä ettei ne tee mitään vaik ne onkin samalla kentällä meidän kanssa. Ollaan kyllä selvästi edistytty kun aluksi Rapa ei kyennyt tekeen oikeestaan mitään, mut nyt jo onnistuu lähes kaikki. Sellaisissa liikkeissa eniten ilmenee ongelmia missä joutuu lähtee mun luota pois ja toimimaan siellä kaukana. No tuota pitää vaan harjoitella ja saada Rapa tajuamaan ettei tapahdu mitään pahaa.

Lopuksi vielä paikallaolo ihan kisamaisesti. Oli oikein mallikkaasti eikä meinannu lähteä mihinkään, sen verran oli liikkunut että ihmetellyt omaa häntäänsä. Siellä hännässä joku ihmetytti jo "kehään" mentäessä, no ehkä siel oli joku tillu tai jotain. Tuo ei silti haitannu p.oloa vaan oli nätisti ja rauhallisesti. Siis liikkuri kävi palkkaileen ja oli saanut hyvin Rapan huomion kiinnitettuyä itseensä.

Lähdettiin vielä porukalla city-lenkille ja käveltiin se suuri Forssan keskusta melkein ympäri. Oli varmasti ohi kulkijoilla hauskaa kun meitä oli kuuden koira lauma ja rotu kirjokin kohtuullinen!! Omiin poikiini olen todella tyytyväinen vaikka ei usein kaupungilla kävellä niin olivat todella tyynesti ja köpöttelivät siinä vierellä.