Tänään käytiin tokoileen Forssas feeniksin parkkipaikalla samalla kun kävin kaupoissa. Rasmus pääsi aloittaan ja tehtiin ruutua lätkällä+kipolla, ekalla kerralla taas vähän haahuili ja meni sivusta sisään sen jälkeen todella hienoja ruutua ja meni muuten todella lujaakin sinne. Tunnaria tehtiin parikin kertaa, ekalla sähläsi minkä kerkesi kapuloilla ja toi väärän, lähetin vaan uudelleen niin johan tuli oikea kapula!!! Otettiin sitten ihan alusta asti uusiksi koko tunnari ja nyt nousi oma todella nopeasti ja varmasti heti kun oli sen haistanut!!!! Sitten päivän palkkaamattomuus osioon johon tänään kuului suoraluoksetulo ja kaukot. Luoksetulo ok ja kaukot jälleen ihan super hyvät, vähän matkan päästä loikki jäniskin ohi niin Rapa vaan hienosti suorittaa kaukoja eikä lähde sitä jahtaamaan, siis todella hienoa, upeeta!!!

Rokka aloitti tunnarilla ja piiloteltiin yhtä ensin pari kertaa nurtsille ja etsii todella hyvin. SItten kokeilin ja vein oman ison kapula läjän viereen, no tuo ukkohan painoi niin lujaa kapuloille et ne levis pitkin poikin ja poimi sitten väärän, lähetin kokeeksi viel uudelleen ja nyt käytti upeasti nenää ja malttoi jo vähän keskittyä nii sieltä nousi OMA!!!! Tehtiin toiseen kertaan viel perään ja meni samalla tavalla ekalla kerralla ihan liika vauhtia ja energiaa mutta kun lähetin uudestaan niin sit tuli oma!!!! Nyt vaan jatketaan ahkerasti oman piilotusta ja katsotaan taas sitten jossain vaiheessa jos uskaltaa laittaa vääriä siihen viereen!!! Seuraamista tehtiin aikas paljon ja siinä käännöksiä ja tempon muutoksia, meni aikas kivasti. Liikkeestä maahanmeno otettiin ohjelmistoon tauon jälkeen ja se todella hienosti!!!! Liikkeestä seisomista katsottiin myös mutta se tarvii PALJON PALJON vahvistusta kun tarjoo niin helposti siinäkin maahanmenoa. Lopuksi Rokka pääsi vielä juokseen ruutuun jossa odotti se niin rakas pällopää!!!!

Kasperkin treenasi tänään ja oli muuten todella pätevä, tehtiin seuraamista, kaukoja ja peruuttamista. Voi sitä intoa jolla karhu herra niitä teki, Kasperin kanssa on niin rentouttavaa tokoilla kun tekee kaiken aina niin omalla huvittavalla tavallaan et ei voi olla nauramatta!!!!

Iltasella pääsivät koohottimet vielä vähän pyöräileen ja mun niin piti pestäkkin ne, mutta kello käy taas jo vaikka mitä niin pesu jääkin huomiseen. Huomenna pitäis pakata myös auto valmiiksi tulevaa kesäloma reissua varten ja vähän miettiä et edes puolet tavaroista olisi mukana!!!!