Eilen otin tunnarin Rasmuksen kanssa ja teki todella hienon suorituksen. Ensin otettiin vaan oman piilotus ja se meni todella hyvin, sitten ihan liikkeenä ja nosti oman heti kun haistoi ja toi mulle.... Tää on jotenkin ihan ihmeellsitä ku toissa päivänä koko liike oli ihan hajalla nyt taas toimii, no hyvä vaan kun toimii!!

Tänään herättiin aamusta ja lähdettiin rokattaan Rokka, pikku miehellä painoa muuten 13kg ihan tälleen väli huomautuksena!!! Lekurilta mentiin suoraan treenaan jäähallin parkkikselle Tanjan ja Epun kanssa. Rasmus pääsi aloittaan tehtiin ruutu tyhjänän ja kipon kanssa molemmat ok. Ruudun loppu osa otettiin kerraan ja sekin ihan hyvä. Liikkeestä istuminen sekä tunnari molemmat todella upeat, tunnarissa nosti jälleen oman heti kun haistoi sen. Loppuun kaukot ja nekin ihan ok, ainakin niissä oli nyt ilme kohdallaan vaikka välil tekikin omia asennon vaihtoja!!

Rokka aloitti luoksetulolla ja sitä tehtiin nyt käskytettynä, kävin ensin palkkaan pari kertaa pelkän istumisen ja sitten vasta kutsuin luokse. Luoksetulossa vauhtia todella paljon, loppu vaatisi vielä vähän lisää tarkkuutta. Liikeestä maahanmeno ja seisominen tehtin peräkkäin ja sitten meinasi mennä pikku ukon pää sekaisin, no saatiin kuitenkin tehtyä molemmat onnistuneesti ja siihen lopetettiin niiden kanssa touhuaminen. Kerran Rokka pääsi juokseen ruutuun pallonsa luokse ja voi sitä iloa ja riemua, on ainakin ruutumotivaatio kohdallaan!!!! Loppuun tehtiin vielä vähän seuraamista ja se hieman innokasta ja väljää mutta kaipa se siitä joku kaunis päivä hieman rauhoittuu!!!

Suoraa treeneistä lähdettiin Katin ja koirien kanssa lenkkeileen Tammelaan, oli kyllä ihana kulkea syksyisessä metsässä ja nauttia ihanasta auringon paisteesta ja todella hyvästä seurasta. Kiitos Kati seurasta ja kokeillaan mennä pian taas uudestaan!!! Muutama kuva lenkin varrelta:

Rontti poseeraa

Rokka vakavana

Kasper ja ihana syys maisema

Rasmus

Lenkkeilyn jälkeen suunnattiin Vaulammille jäljestään eilen vedetyt jäljet. Rasmus aloitti jälki operaation ja jäljesti aivan sairaan hyvin, jäljellä oli kaks katkokulmaa vasempaan ja kaks tavallista kulmaa, makauksia taisi olla peräti 7 kipaletta jos oikein laskin. Katkot Rasmus suoritti todella varmasti ja oikein mallikkaasti, nyt taitaa Rasmus vihdoin keksinyt miten katko selvitetään. Makauksia merkkasi myös oikein kivasti, pari mentiin ohi mutta suurin osa siis merkattiin, muutenkin jälkityö oli oikein hyvää ja mallikasta ei kyllä mitään moitittavaa.

Rokka aloitti jäljestyksensä oikein rauhallisesti, taisi aikaisemmin tehty lenkki vähän vaikuttaa!!! Rokan jälkityö oli myös oikein mallikasta ja hyvää, eipä senkään jäljestyksessä mitään moitittavaa, siis oikein hyvä suoritus. On mulla vaan kaks hyvää jälkikoiraa!!!!

Illalla oli vuorossa vielä Rokan agikurssi Forssassa. Tänään ohjelmassa oli aikamoinen hyppysuma ja siitä selvittiin hengissä vaikka välillä se oli hieman vaikeaa. Tehtiin paria erilaistä käännöstä en nyt vaan muista näiden nimeä, mutta alkoivat sujumaan oikein hyvin muutaman harjoituksen jälkeen. Tyytyväinen olen Rokan työskentelyyn ja virtaa oli vieläkin vaikka kuinka ei taida pieni mies väsyä millään. Anulta saatiin kehuja Rokan hyppytekniikan paranemisesta, hyppää kuulemma jo paljon paremmin, nyt vaan jatketaan ravilenkkejä sun muuta niin saadaan ne hyppytekniikka huippu kuntoon. Ens vuonna ne karsinnat sitten odottaa!!!

Illalla Onni ja Tiia tulivat vielä kyläileen ja käytiin jäljestään Onnin lyhyt jälki, voi sitä vauhtia ja intoa kun siihen saisi vielä hieman keskittymis kykyä ja malttia niin kyllä Onnista tulee jälkikoira!!! Jäljestyksen jälkeen suunnattiin sänkipellolle juoksuttaan koiria ja tehtiin lyhyt metsälenkki, kyllä koirilla riitti virtaa edelleen, mulla taisi se energia ja virta loppua jo aikoja sitten!!!!