Eilen tosiaan tähystettiin mun polvi ja nyt sit ollaan saikulla seuraava kuukausi kun siirsivät mun lumpiota, en kyllä sit tiedä mihin se on siirretty mutta toivottavasti oikeaan paikkaan. Yllättävän hyvin on alkanu koipi paraneen, tänään jo kokeilin hurjastella ilman keppejä, mutta se tuotti hieman kipeää eli keppikävely jatkukoon vielä pari päivää.

Vähän nuo kepit hidastaa menoa, joten kunnon lenkille ei nyt päästä poikien kanssa. Tänään sit ajeltiin kumminkin sänkipellol et saivat ukot juosta ja touhuta hetken. Sakke leikki vähän Rokan kanssa palloilla ja harjoiteltiin sitä palautusta kahden pallon avulla ja toimii aikas hyvin. Mulla oli tietenkin paras osa tässä leikissä ja pääsin vaan katseleen ja neuvoon....Neuvoja kyllä sateli!!!! Rapa sit bongasi pupun läheisestä pusikosta ja päätti vähän juoksuttaa sitä ja Kape tietenkin perään. No eivät tehneet pitkää lenkkiä, mutta saivatpa siinä samalla kivasti liikuntaa!!! Rokka oli aivan ihmeissään et mitä ne nyt juoksee kun hullut ja et mikä siellä edellä oikein menee. Se on nyt kyllä varma et alkaa myös ajaan pupua kun vaan vähän kasvaa ja pysyy edes hetken perässä. Tänään ei kyllä viellä lähteny pupun ja isojen poikien perään vaan meni haisteleen pusikkoa mistä pupu lähti eli oli kyllä vähän niinku juonessa mukana heti!!!

Illalla tokoiltiin sisällä ja Rapa pääsi aloittaan kaukoilla. Tänään palkka kun otti askeleen taaksepäin vaihdon jälkeen ja aika kivasti niin tekikin. Parissa seisomaan nousussa korjasi toista tassu eteenpäin, mutta niissä käskin sit oikein peruuttaan niin eipä ottanut montaa kertaa eteenpäin vaan alkoi tarjoamaan taaksepäin menoa!!! Fiksu koira mulla!!! Palkkailin muutaman ihan peruuttamisenkin ja sit loppuun vielä tarjoamista ja tänään palkkaa sai pyörimisestä, maahanmenosta ja lopuksi peruutuksesta.

Rokka pääsi nyt ekaa kertaa oikein treenaan naksun kanssa ja olikin todella tohkeissaan kun isot pojat joutu makkariin ja hän yksin pääsi äipän kanssa touhuamaan. Aloitettiin damilla ja tarkoituksena et antaa sen mulle maasta. Aloitin ihan siit kun Rokka vaan koski siihen ja n.10 toistolla päästiin siihen asti et nostaa sen jo ilmaan. Todella hienosti alkoi tarjoamaan damin nostamista eli ainakin on naksun oppinut!! Toisena tehtiin peruuttamista, mietin kauan otanko alustan vai peruuttamsen mutta päädyin peruuttamiseen kun pelkäsin et alkaa nostaan alustaakin kun just ennen tehtiin sitä nostamista. Rokan nopeudesta on kyllä hyötyä kun ei jaksa olla paikallaan kun mitään ei tapahdu niin alkaa heti liikkumaan ja sattuikin liikuttaa etujalkaa taakse päin eli näin saatiin peruuttamisen eka askel!!! Tehtiin myös n 10 toistoa ja hienosti lähtee jo etujalkoja siirtään taaksepäin!!! Rokan kanssa nyt touhutaan tuon naksun kanssa ja opetellaan kaikkee kivoja temppuja, sekä ohessa tietenkin jotain hyödyllistäkin niinkun esim tuota tavaroiden nostamista.

Kape ei päässy tänään treenaileen kun pari peruutusta kun satutti itsensä maalla kun juoksenteli niin autolle. En tiedä oikein edes mistä satutti, mutta luultavasti venäytti vaan jonkun lihaksen kun illal oli jo paljon parempi, annan nyt kuitenki muutaman päivän särkylääkettä niin saadaan taas mies kuntoon!!!

Iltaruuka tarjoiltiin jälleen arvojärjestykses ja nyt silleen et kaikki kolme istuu rivissä ja yksi tellen vapautan kupille. Rokasta pidän hieman kiinni ettei pääse karkaan, mutta malttaa kyllä jo aika hyvin odottaa ja tietää vallan hyvin ettei toisten kupeille mennä!!!