Tänään on ollu taas ohjelmaa vaikka muille jakaa, mutta joka paikkaan ollaan keritty ja kerkesin jopa melkein ajoissa töihin!!! Aamulla haettiin poikien sapuskat kennelrehun autolta ja sit ajettiin suoraan maalle äitille viemään osa ruuista pakastukseen. Ruoka reissun jälkeen suunnattiin nokka kohti Elonkiertoa jälleen kerran!!Kieli ulkona

Lunta oli satanut ihan kivasti ja oltiin ensimmäisiä kenet siellä vaelsi tänään. Ihanaa kulkea koskemattomassa hangessa ja nauttia auringosta.  Autolle takaisin päin kävellessä kuljinkin tällä kertaa peltotietä vaikka yleensä haahuillaan metsässä. No Rasmus oli asiasta hieman erimieltä..... Juoksenteli siinä metsikössä ja en sen enempää kiinnittänyt siihen huomiota ennenku koko ukkoa ei näkynyt eikä kuulunut missään..... Aikamme (varmaan joku 20min) siinä Kapen kanssa odoteltiin ja kuunneltiin kuuluko mistään pikku pojan haukkumista, mut ei kuulunu eikä näkyny. Päätettiin sit vaeltaa takaisin autolle ja tulla autolla uudestaan ihmetteleen tilannetta.

Vähän ennen autoa huomasin että auton vieressä istuu joku pieni koira...... No Rapehan se siel istuskeli.Hymy Auton vierestä tietä meni hiihtäjä sakemannin kanssa mutta Rapa vaan istui auton vieressä ja odotti. Kyllä hiihtäjä varmaan ihmetteli miksi koira istuu yksin auton vieressä ja ketään muita ei näy missään, päästiin pian Forssan lehden lyhyet palstalle!!!

Oli hauska seurailla kauempaa mitä Rapa puuhastelee kun ei ollut huomannut vielä mua ja Kapea. Kun sakemanni oli mennyt ohi kävi äkkiä haisteleen sen jäljet, mutta palasi äkkiä myös istumaan takaisin auton viereen ja odottaan. Ei huomannut meitä ennekuin oltiin noin 20m päässä ja voi sitä riemun määrää!!!! Äiti ja Kape tuli sittenkin!!!! Katselin siinä jälkiä mistäpäin oli tullut, niin sieltä metsäpolkua ukkohan oli paikalle juossut.... Aina ennen ollaan tultu metsää pitkin niin kyllä tullaan nytkin ajatteli Rasmus!!!Kieli ulkona On tuo pikku mies vaan hauska tapaus!!!

Tämän kaiken hauskan jälkeen treenasin viel äkkiä Rapan kanssa. Otettiin tunnari, joka loistava vaikka kapulat vähän upposivat lumeen. Eipä siis lumi haittaa poikaa, ollaan otettu paljon pentuna tunnaria niin et olen piilottanut yhden kapulan lumikinokseen ja siitäkin on näköjään ollu jotain hyötyä!!! Toinen ja tämän päivän viimeinen liike oli liikkeestä istuminen. Istumiset ihan ok, vähän nopeampia olisi saaneet olla mutta muuten hyviä siis istui joka kerta jne....

Nyt taas olen töissä ja odottelen vaan että aamu tulisi ja pääsisi kotiin. Huomenna on tiedossa rentouttava maastoretki hevosten ja Hannan kanssa, sekä mennään treenaan porukalla Forssa cityyn!!! Ne onkin sitten viimeiset treenit ennen kisoja eli ohjelmassa on vaan kaikkea kivaa yhdessä tekemistä!!!