Aamulla lenkkeiltiin metsässä oikein kunnolla kun oli ilma ja maa vähän kuivuneet. Pojat pysyivät paljon puhtaampina kun juoksivat metsäs eikä tiellä. Lenkin yhteydessä reenattiin stoppia ruutua varten. Hienosti pysähtyi molemmat ukot ja melkein joka kerta Rasmus kääntyi muhun päin. Pari kertaa kutsui myös luokse ihan vaan katsoakseni kuinka hyvin kuuntelevat kun viipottavat pusikoissa. Hyvin tulivat vaikka en edes joka kerta nähny poikia kun kutsuin. Tuli siinä lenkin ohessakin vähän tehtyä jotain tokoonkin liittyvä ja yleishyödyllistä.

Lenkin jälkeen ajeltiin maalle ja reenattiin tovi. Rasmus teki perinteisiä sivulletuloja, jotka mahtavia. Ruutu otettiin taas kupille juoksuna. Tehtiin myös ruudun loppuossa eli maahanmenoa ja siellä pysymistä sekä sieltä sivulletuloa. Pysymisessä hypin ympäri pihaa ja juoksentelin koiran edessä ja takana, sekä kävin piilossa. Kesti todella hyvin kaiken mitä tein. Seuraamaan tuleminen ruudusta oli myös vauhdikas ja palkkasin heti kun oli vierellä!!

Sitten palkkaamattomuus osioon. Aloitettiin hyppynoudolla joka vauhdikas ja hyvä. Suorassa luoksetulossa olisi saanut olla enemmän vauhtia, mutta ihan suht hyvä silti. Liikkeestä istuminen ok, vähän katsoi taakse kun annoin käskyn, koska meinaan tehdä niin kisoissakin. Metallinouto LOISTAVA, palautti laukaten!!!Nauru Tähän oli hyvä lopettaa ja palkata!! Ei ihan niin hyvin hakeutunut sivulle liikkeiden välissä kun olin kuvitellut, mutta kaikki suoritukset hyviä ja tasaisia.Hymy

Lopuksi vielä otettiin kaukot liikkeenä, joissa tuli vähän eteenpäin kun meni S->M, muuten oikein hyvät ja rauhalliset. Kaukoissa vahvistettiin sitten tuota maahanmenoa vähän lähempää ja oli todella hyvä.  Viimeiseksi viel leikkituokio ja temppuja, jotka aina vaan niin kivoja ja hauskoja kun ei haittaa vaik vähän "väärinkin" menee!!!

Nyt ollaan taas töissä ja odotellaan aamua et pääsee kotiin ja REENAILEEN!!!Cool Huomenna onkin taas vuorossa kimppatreenit Johanna ja Katin kanssa ainakin, voi olla et muutkin ehtivät paikanpäälle. Pitää vielä mainita, äsken kävin ilmoitautumassa Lentsun kurssille kevääksi ettei vaan tule mitään pitkiä reenitaukoja tai vastaavaa. Innolla jo odotan huhtikuuta että kurssi alkaisi ja oppisimme Rapan kanssa taas paljon uuttaa ja hyödyllistä!!