Päivällä tokoiltiin kartanon puistossa Rapan ja Rokan kanssa vähän palauttavii juttui eli vauhtii ja hyvää fiilistä!!! Rasmuksen kanssa tehtiin seuraamista ja siitä super palkka. Puunkierron avulla tehtiin suoria luoksetuloja ja ruudun loppuosaa ja molemmat hyvin vauhdikkaasti. Liikkeestä istuminen super hienosti samoinku kaukot peruuttamisen yhteydessä. Loppuun ruutu kipolla pari kertaa, ekalla kerralla vähän löysästi sinne kun olin vienyt kupin jo valmiiksi mutta toinen kerta todella lujaa!!!

Rokan kanssa aloitettiin kanssa seuraamisella ja se parempaa ku eilen, paljon tiiviimpää ja innokkaampaa. Puunkierron avulla suoria luoksetuloja ja ruudun loppuosa joissa molemmissa vauhtia ihan tarpeeksi. Jäävät muuten hienosti mutta seisominen vaikeaa ensin mutta muistui sitten hyvin mieleen. Ruutu molemmista suunnista ja ekalla kerralla ei Rokka huomannut palloa vaan tarjosi hienosti ruudun keskikohtaa, toisella kertaa pallokin löytyi heti!!! Loppuun puolen minuutin paikallaan istuminen ja se oikein esimerkilleisesti niinkuin eilenkin!!!

Illalla ajeltiin Uunon kanssa Turkkuseen tokoileen Jaanan valvovan silmän alle!! Kiitos Marika kun järjestit jälleen pentusille tokoa!!! Uunon kanssa aloitettiin seuraamisella ja siinä vois nyt alkaa vähän pidentään pätkää ja sitten yhdistään sinne niitä käännöksiä. Vasempaan käännöstä katsottiin erikseen läpi ja pitää Uunon takaosan käyttöä alkaa harjoitteleen ku nyt vähän pylly hukassa!!! Ruutua lelun kanssa ensin voittaja tyyliin, sitten merkin kautta ja loppuun vielä voittaja tyyliin kaikki todella hyvin!!! Jaana sanoi -käsky- pari kertaa ja ei Uuno siitä paljoa välittenyt mutta käskytystä pitää muistaa treenata paljon!!! Paikalla olo sisarusten kanssa ja Uuno oli todella hienosti. Luoksetulot kujan läpi ja treenattiin siinä sivussa kontaktia kun muut juoksi. Kontaktia otti hyvin eikä paljoa välittänyt muista, luoksetulo todella hienosti ja tulee koko matkan samaa vauhtia!!!

Kyllä oli niin kiva tokoilla hyvässä seurassa ja on mun Uuno vaan niin taitava ja ihanan kuuliainen, sen kanssa on niin kiva puuhastella yhdessä!!!

Kooikereiden tokomestarin tyylinäyte!!!

Tokomestarit ja eiliset pystit!!!!