Tänään oli ensimmäinen pakkasaamu pitkästä aikaa. Kuinka ihanaa oli lähteä lenkille kun koirat eivät kantaneet sisälle kymmentä kiloa kuraa lenkin jälkeen. Päätimme oikein nauttia ihanasta, raikkaasta aamusta ja kiertelimme pitkin metsiä poikia kanssa reilun tunnin. Oli pojilla vauhtia lisää taas heti kun lämpötila vähän laski... On se niin aan ihme kun lämpötila menee pakkasen puolelle niin vauhtia tulee ihan hirveästi lisää, mistä sekin sit johtuu....jaa-a!!

Lenkin jälkeen teimme Rasmuksen kanssa pika tokot, kun alkoi olemaan taas jo kiire töihin. Hyppynouto oli hyvä paitsi kun heitin esteen sivulle niin molemmilta puolilta ekalla kerralla palautti kapulan suoraan mulle, unohti hypätä takaisin päin.... no tuo korjattiin pienillä vartaloavuilla!! Ruutuun meni hienosti keskelle ja stoppasi käskystä ja KÄÄNTYI muhun päin!!!! LOISTAVAA!!!=) Toistolla sama homma, jeejee!! Ehkä tuo namipallo on auttanut asiaa kun en ikinä jaksa heittää sitä koiran taakse vaan jää aina mun ja koiran väliin niin on sen takia alkanut kääntyyn muhun päin stopista. Eipä tuo haittaa kun juoksee kuitenkin tarpeeksi syvälle ruutuun ettei jää hengailleen etureunaa.
Tunnari otettiin kaksi kertaa niin että kapulat oli lähekkäin toisiaan ja niitä oli paljon maassa sellaisena epämääräisenä rykelmänä. Molemmilla kerroilla hienosti haisteli ja otti oman heti suuhun kun sen löysi ja palautti. Oikein kivat.
Viimeiseksi sitten juoksu ruutuun kupille ja sit pääsi härnään pientä (ei oikeasti mikään kauhean pieni) Ville mäykkyä, siinä palkkaa kerrakseen namit ja leikki mäykyn kanssa.

Loppupäivän koirat ovatkin huilanneet kun mä olen paiskinu töitä, töitä, töitä jne..... Ai niin eilisestä illasta piti viel mainita, oli aikan makeen näköistä kun Rasmuksen kans temppuiltiin ja tehtiin kaukoja jumppapallon päällä.... Kylhän ne niinkin onnistuu, tasapainoharjoitusta samalla.