Tänään töiden jälkeen huristeltiin Vaulammille ja vähän tokoiltiin siellä ja tänään pääsi Uuno aloittaan. Ruutua tehtiin merkin kautta niin et vein merkille ja siit lähetys ruutuun, onnistui oikein hyvin!!! Pelkkää merkkiä muutama kerta siinä tuppaa kääntyyn matkalla mua päin mutta kun vaan odottaa niin menee hienosti merkin taakse!!! Liikkeestä maahanmenoja ja ne todella hienot ja nopeat! Loppuun sivulletuloi ja siit vapautusta kisapalkkauksella ja se tarvii viel paljon treenausta!!!

Rokan kanssa tehtiin ruutu molemmista suunnista ja meni oikein hyvin!!! Seuraamista pallopään kanssa ja siinä oli ainakin sitä voimaa ja innokkuutta. Rokan kanssa myös kisapalkkausta moneen kertaan ja se paranee kaiken aikaa!!!

Rapa teki ruudun keskikohta treeniä ja oli siinä kyllä loistava. Seuraamista pari pientä pätkää ja ne kanssa oikein hyvin samoinku sivulletulot, intoa riitti!!!

Rokan kanssa otettiin vielä loppuun ruudun keskikohtaa ja Rokka oli yllättävän hyvä siinä ja selkeästi tiesi mitä pitää tehdä!!! Paikallaan istuminen pari minuuttia hyvin, nyt ennen kisoja tarvii tehdää lyhyitä istumisia et motivaatio hyvä kisoissa!!!

Illalla oli vuorossa Rapan rallytoko kurssi Loimaalla jonne Eijan ja Reiskan kyydissä jälleen mentiin, kiitos kyydistä ja seurasta oli niin kiva matkata yhdessä!!!! Katsottiin kaikki läpi muutama uusi liike ja sitten tehtiin rataa joka taisi sisältää jo reilu kymmenen tehtävää. Rapan kanssa rata meni läpi hyvin, mun tarvii muistaa itse olla tarkkana mihin kohtaan pysähdyn kun tuppaan mennä vähän liian lähelle kylttei. Itseksemme treenattiin uusia juttui ja niistä ehkä vaikein eteen istumaan tuleminen mutta sekin alkoi toimimaan aika kivasti ku sitä muutama kerta otettiin. Jotenki niin hassua tuo rallytoko kun se ei ole niin tarkkaa ja siinä saa kehua ja "auttaa" koiraa, Rapakin tästä selvästi vähän ihmeissään mutta kyllä se nauttiikin tuosta tekemisestä kun ei ole niin pilkun viilausta!!!! Ensi viikon kertaa taas jo odotellaan innoissaan et mitä uutta sitten opitaan ja opetellaan!!!