Olihan sitä tänään pakko tokoilla Rokan synttäreiden kunniaksi, pikku mies aloitti treenit tänään kiertämisellä. Se ehkä hieman tahmeaa, no mutta täytyy tehdä sitä nyt  vaan paljon niin saa sen sujuvaksi. Ruutuun olin vieny pallopään ennen kun otin Rokan autosta ja hienosti etsi katsellaan ruudun ja painoi sinne aivan täysiä pallonsa luo!!!! Ruudun sisäistänyt oikein hyvin, nyt voi alkaa treenaileen niin että pallopää siellä valmiina. Hyppynoutoa tehtiin pallon kanssa ja meni todella hyvin, iloisia hyppyjä molempiin suuntiin. Alo hyppy tehtiin myös kerran liikkeenä ja se todella hyvin, pari kertaa sitten hypittiin vielä ja stopista lensi palkka. Hyppy taitaa olla kyllä yksi Roksun lempi liikkeitä, kun näkeekin sen niin on jo menossa hyppäämään innokkaana!!! Noutoa otettiin nurtsilla, ekaksi koko liike ja sitten pari vauhdikasta perään joista pallopää lensi kun juoksi mua kohti lujaa kapulan kanssa. Kaikissa noudoissa ilme ja vauhti kohdallaan. Liikkeestä seisomista tehtiin pallon kanssa niin että heti käskystä lensi pallo taakse, toimi kyllä aika kivasti kerran kokeilin niin että pallo lensikin hieman viiveellä ja silti tuo stoppasi oitis käsksytä!!!  Loppuun vielä ruutu niin että Sakke vei pallon sinne ja jälleen todella hyvin etsi katseellaan ruudun ja juoksi sinne täysiä!!! Oikein hyvät synttäri treenit, Rokka oli todella iloinen ja innokas vaikka olikin ehkä vielä vähän lämmin!!!

Rasmuksen treenit alkoi ruudulla, tehtiin koko liikkeenä ja oli oikein kiva ehkä sivulletulo olisi saanut olla hieman reippaampi mutta muuten oikein hyvin. Hyppynoudossa tehtiin vinoja heittoja molempiin suuntiin ja Rapa haki todella hyvin molemmin puoli vaikka heitin todella paljon esteen sivuun. Ohjatussa tehtiin vaan oikeaa puolta, vaikka mulla oli tarkoitus tehdä molemmat puolet. No Rapa vähän tuppasi keskikapulalla ei sitä kyllä nostanut kun stoppasi käskystä ja sain hienosti ohjattua oikealle kapulalle. Rapan ohjattavuus tälläisissä tilanteissa on kyllä parantunut hurjasti, sillä vuosi sitten olisi vaan jäänyt seisoon sinne eikä olisi tehnyt mitään nyt jatkaa iloisesti sinne minne halusin!!!! Tehtiin kerran ilman keskikapulaa ja sitten vielä kaikilla kapuloilla ja meni loistavsti. Heti perään otin muutaman merkin erillisenä ja ne todella hyvät, täytyy muistaa vaan ottaa niitäkin joskus niin että palkkaa ne. Lopuksi vielä vähän kierreltiin pensasta ja siinä oli vauhtia!!!!

Synttäreiden kunniaksi mentiin tietenkin uimaan tai siis koirat pääsivät uimaan ja Rokalle otettiin mukaan myös lempilelu pallopää. Kyllä tuli kiire veteen kun pallopään sinne heitti, ettei Rapa vaan pääse hakeen sitä. Hyppäsi tänään jo jopa laitturilta rantaveteen taitaa Roksusta tulla vaan aikamoinen vesipeto tässä kesän aikana!!! Nyt täytyy alkaa käymään paljon vierailla rannoilla niin saa varmuutta uimaan lähtemiseen, koska taippareissa tuo ranta ei pakosti ole mikään paras mahdollinen eli nyt vaan aletaan joka ilta käymään uittaan koiria eri paikoissa!!!