Tänään reenailtiin oikein porukalla MTT:n pihamaalla ja olipa kivaa kun oli monta koiraa ja ohjaajaa paikalla, sai kunnon häiriö juttui tehtyä. Kiitoksia kaikki rakkaat ystävät mukavista treeneistä!!! Mun osalta harjoitukset alkoivat Jolindan ja Rapan kanssa kun olen ilmoittanu ne Liettuan näyttelyssä parikilpailuun ja sitäkin täytyy varmaan vähän harjoitella. Mä olin ihan varma että siitä tulee täys kaaos kun niiden kanhden pitäis rinnakkain esiintyä, mutta se onnistui paljon paremmin mitä olin kuvitellut. Vielä on vähän hiomista että löydetään hyvä ravin tempo ja että seisottaminen onnistuu silleen helposti, kun nyt meni aina hetki et molemmat suostuivat seisoon vierekkäin. Muutama harjoitus kerta vielä ennen reissua niin hyvä tulee!!!

Rapan tokotreenit sisälsi tänään hyppynoudon, ruudun, idarin, kaukot ja temppuja. Aloitettiin hypyllä ja se ihan ok, palautus vauhti voisi olla vähän reippaampi mutta muuten hyvät noudot. Palautus vauhtiinki tiedän kyllä kikan millä saan sitä hiottua ja täytyy varmaan alkaa tässä hiomaan niin saa senki sitten kuntoon. Ruutu tehtiin eka tyhjään ja sitten kupilla, tyhjässä ajautui vähän oikeaan reunaan mutta pysyi kuitenkin ruudun sisällä, muuten ok. Kupilla vauhtia oli taas vaikka kuinka, hyvä kun sai pysähtyyn itsensä kupille!!!! Idari osiossa ensin seurautin vaan tötsien ympäri ja se todella hyvää seuraamista, kaikki asennot myös suoritettin mutta joka toisella sivulla. Ekan seisomisen istui no mun mielestä oikein kiva et istui kun se istuminen ollu niin hankalaa, muut asennot täydellisiä. Kaukoja otettiin eka liikkeenomaisesti ja sitten leikkien. Liikkeenä muuten hyvät mutta välillä jäi katseleen mitä ympärillä tapahtuu ja kaikki huomio kiinnittyi siihen. Leikkien oikein päteviä vaihtoja ja palkkailin paljon maahanmenoja kun ne olleet hitaita ja olivat vähän edelleen. Temppu osiossa tehtiin vähän kaikkea ja hyvin temppuili!!!!

Rokka olikin tänään ihan villi, juoksi ja hassutteli itsekseen pitkin pihaa.... Hyppeli ja pomppi siellä muiden seassa ja näytti olevan todella hauskaa, ei kyllä menny kenenkään kanssa leikkiin vaan juoksi siellä vaan ympäri ämpäri. Vähän ajan päästä sitten pystyi pikkasen rauhoittuun ja tekemäänkin jotain hommia mun kanssa. Sivulletuloja tehtiin paljon ja ne kyllä todella nopeutuneet ja tiivistyneet, ihan pomppaa tuohon sivulle jo!!! Hyppyä vähän katseltiin ja ihmeteltiin, hyppää reippaasti esteen yli namin/lelun perässä, nyt täytyy alkaa tekeen niin että nami/lelu onkin siellä valmiina odottamassa. Pari kertaa hyppäsi hienosti pelkästä käskystä ja pääsin sitten palkkaamaan kun oli jo hypänny!!!! Kaukoissa katsottiin I->S ja se on kyllä HIENO, ei ainakaan tule millikään eteenpäin päinvastoin menee sen melkein puol metrii taakse päin, no se ei meitä ainakaan vielä haittaa. Kokeilin myös I->M mutta siinä vielä vähän harjoittelemista kun ei olle tehty oikeestaan ennen, kun maahanmenoa hissinä eli seisimasta maahan siis. Tempputuokiossa tehtiin kasia ja sekin oli todella vauhdikasta!!! Loppuun vielä luoksetulo ihan pentu malliin ja siinä oli vauhtia!!!! Rokka oli kyllä todella energinen ja iloinen, ihanaa kun se ei silti paljoa välitä muista vaikka pomppii siellä muiden seassa ja juoksentelee itsekseen ympäriinsä. En halua tuohon juoksemiseen ja hyppelemiseen vielä puuttua, sillä se on niin pentu kuitenkin ja sen pitää saada viettää lapsuuttaan rauhassa ja nauttia siitä!!!!

Rokka lähdössä hyppyyn....

ja komeasti esteen yli!!!!

Reenailun jälkeen käytiin Kiipulla katsoon kartanon tonttiamme ja samalla saivat pojat juosta hangessa hetken, Rokan esimerkki hangesta juoksusta:

Sattuipa kameraan jäämään muutama oikein edustus kuva Rapastakin:

 

Jotta päivä ei olisi käynyt tylsäksi lähdettiin Tiian kanssa vielä kunnon metsälenkille illan esillä, olipa kyllä ihanaa päästä pitkästä aikaa parantaan maailmaa rakkaan Tiian kanssa. Mukaan pääsi myös äitin Viljo kun vietiin matkalla Sakke tekeen mulle ja koirille hiihtolatua Vaulammille. Kasperin sitten jotenkin päässä vinksahtu kesken lenkin ja alkoi luulemaan Viljoa naiseksi....siis taitaa olla tuo mun pieni gepardi ihan sekaisin päästään. Taisi olla Viljola vähän osuutta asiaan kun molemmat vuorotellen vähän jahtailivat toisiaan, ei kyllä ymmärrä mitä noiden ukkojen päässä taas liikkui. No nyt on ladut kunnossa ja bernit saatu jotenkin järjestykseen, toivottavasti huomenna ehtii hiihtään vähän Rapan ja Rokan kanssa ennen ratsastaan menemistä.