Perjantaina pakattiin Rasmus&Rokka autoon ja suunnattiin kohti länsi-satamaa, matkalla haettiin vielä Benine neiti kyytiin ja sitten laivaan. Matka seuraksi lähtivät Eija, Rane ja Reiska, eli aivan huippu viikonloppu tiedossa jo noin etukäteenki ajatellen.

Tallinnasta ajelimme sitten noin 20min et pääsimme hotelliimme joka oli aivan näyttelyalueen vieressä, hotellin takaovesta kun astui ulos niin oli näyttelyalueella siis aivan mahtava paikka. Hotelli oli muutenkin todella siisti ja hyvä, aamupala oli hyvää ja samoinku palvelu, sinne voimme matkata uudestaankin siis!!!

Lauantaina kooikereiden ja Reiskan kehä olivat puolen päivän jälkeen, kooikereille oli tullut vielä viime hetken tuomari muutos mutta eipä se meitä haitannut. Reiska käväisi kehässä ennen meitä ja nappasi eh:n, se tuomari ei kyllä ymmärtäny upean koiran päälle ja oli muutenkin vähän aranpuoleinen kun ei uskaltanut edes koskea koiraan.... No sitten oli koohottimien vuoro, ekana kehässä Rokka jolle upealle esiintymisellä eri, junnu-sertti ja vielä rop-juniori kun junnu narttu sai eh:n. Rasmus nappas erin ja voitti paras uros luokassa "odotetusti" Rokan olen siis pu1. Beninekin heräsi esiintymään ja sai eh:n, joten Rapa siis roppi. Esitin myös pariluokan Rapan&Beninen kanssa ja siitä saatiin oikein kiva arvostelu. Sitten alkoi parin tunnin odottelu et päästäisiin pyörähtään isossa kehässä, ennen ison kehän alkua voitin vähän ruokaa pojille joltain paikalliselta raksumerkiltä, siis kannatii vaan osallistuu arvostaan ku 15kg raksuja tuli!!!

Isossa kehässä ekana esiintyi parit, joten käytiin siellä pyörähtään Rapan&Beninen kanssa, mutta eipä tullu sen enempää menestystä. Rokka pyörähti paras junnu kehässä ja jaksoi esiintyä todella hienosti vaikka se kesti kauan kun junnuja oli niin paljon. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä isoon kehään meni Rapa ja sijoituttiin hienosti RYP-4!!!! Aika kiva juttu, ku eipä nuo kooikerit mitenkään kovin usein kuitenkaan sijoitu ryhmissä.

Paras pari kilpailu isossa kehässä

Rokka muiden junnujen seassa

Rasmus RYP-4!!!

Sunnuntaina näytelmät jatkuivat ja Reiska kävi jälleen pyörähtään ensin kehässä, tuomarin mielestä Reino oli jälleen erittäin hyvä. Kooikereita oli nyt vaan kolme kipaletta näytillä ja ne kaikki löytyi meidän matkaseurueesta eli Rokka jälleen eri, rop-juniori, junnu-sertti & EE JMVA!!!! Rasmus eri1, pu1 ja Roppi, Benine eri1, pn1, sertti ja VSP!! Pariluokka jälleen rotunsa paras ja varmaan ihan kivalla arvostelulla (siis arvostelu Venäjäksi, täytyy odotella et saan käännettyy sen niin tietää vähän mitä meistä sanottiin) Siis meni todella hyvin tuo sunnuntai päiväkin, nyt ei jääty ryhmiin vaan piti lähtee vähän shoppaileen Tallinnaan ja sitten iltalaivalla kotiin.

Tallinnaan matkalla poikettiin vähän kuvaileen koirii meren rannalle ja tässä kuvasatoa:

Super komea Reiska!!

Benine

Rasmus

Tuore EE JMVA ja LT JMVA (täytyy vielä vaan anoa molemmat tittelit) Rokka!!!

Kiitoksia Eijalle, Ranelle ja Reiskalle matkaseurasta oli kyllä jälleen ihan huisin kiva viikonloppu teidän kanssa, onneksi meillä on uusia yhteisii matkasuunnitelmia mietinnässä!!!