Mikä olisikaan parempi päivä tokoilla koirien kanssa kun juhannusaatto!!! Mentiin Mtt:n parkkikselle ja Rasmus aloitti seuraamisella josta palkka perusasennoista ja seuraaminen ihan yhtä hyvää kun aina ennenki Rapalla. Liikkeestä istuminen pari kertaa niin et lähdin käskystä juokseen ei mitään ongelmaa!!! Ohjatun suuntia tehtiin kolmella alustalla ja Rapa todella tarkkaavainen ja kuuntelevainen ja teki hyvää työtä. Pari kertaa palkkasin pelkän merkin et saa sen pysymään tarpeeksi kivana!!!

Rokka aloitti minuutin istumisella ja nyt oikein hyvin ja tarkkaavainen, palkka piilossa ja vapautus suoraan sinne!!! Seuraamista tehtiin ihan vähän ja nyt parempaa ku viimeks mutta siitä puuttuu vieläki se joku eli luulen et jätetään seuraamien tauolle ja katsotaan sitä sitten syksymmällä kun ilmat viilenee koska jos vähänki lämmin niin Rokkaan ottaa tuo kuumuus ihan hirveästi kiinni. Ohjattua alustoilla ja aluksi suunnat vähän hukassa mutta löydettiin ne ja sit oikein hienosti!!! Loppuun kaikki salama-kävelyn asennot suorapalkalla ja ne loistavasti!!!

Uuno aloitti seuraamisella ja tehtiin yhtä ja kahta askelta namin kanssa ku jos lelu kainalossa niin ei lähde mukaan vielä eli nyt ensin kerrottava Uunolle mitä tuo seuraamien tarkoittaa namin kanssa.  Ohjatun suuntia ihan uutena juttuna pallon kanssa, niin et vietiin pallo yhdessä noin 5m merkistä sivuun ja sit mentiin merkin taakse seisoon ja siit lähetys, meni muuten todella hyvin ja Uunolla oli kivaa!!! Näitäki tarvii vaan alkaa tekeen pikku hiljaa niin saa uusia juttuja Uunolle mietittäväksi!!!! Loppuun paikalla makuu 1minuutti ja nyt menin jo lähes 20m koirasta pois ja jäin sinne seisoon hetkeksi. Välillä kävin palkkaan ja kehuin, Uuno todella rauhallinen ja levollinen et ilme ainakin oikea paikalla oloon ja pysyy kyllä hienosti vaikka takana menevällä tiellä meni autoja ja pyöräilijöitä ohitse!!!! Tehtiin sit vielä muutama maasta sivulle istumaan nousu erikseen ku muistin et sellainenkin kai tarvii musitaa koiralle opettaa!!!

Tokojen jälkeen käytiin tekeen juhannuslenkki Elonkierrossa et koirat pääsivät vapaana juokseen ja kirmaileen!!! Yllättävän lämmin ja pistävä tuo aurinko vaikka tuulesikin niin ihan lämmin siel lenkillä silti tuli ja koirat kävivät vähän väliä juoksemassa vesiojissa, taisi niilläkin olla vähän lämmin!!!