Eilen lähdettiin töiden jälkeen Vaulammille ja pojat pääsivät uimaan kun on vähän lämmin. Vaulammilta matka jatkui Somerolle koko lauman kanssa ja Uunon kotipaikkaan. Uuno pääsi ensin vähän ihmetteleen lampaita ja meni kuulemma hyvin ja mä jopa jotenkin pystyin ohjaileen mun koiraa minne sen pitää mennä.... Käytiin pari kertaa lampailla ja molemmilla kerroilla Uuno yhtä innostunut ja hienosti lähti niitä kiertään ja kaartaan!!! Videoo tästä paimennuksesta tulee kunhan saan sen koneelle siirrettyä kamerasta!!

Rokalla oli samassa paikassa agi treenit Aneten valvovan silmän alla ja kyllä olikin paikallaan et joku kattoo meidän perään. No mun tarvis osata ajoittaa mun ohjaukset paremmin ja niin sit tarvis vähän tietää miten ohjaa..... Rokka oli todella väsynyt kun oli kuuma ja sit vähän ihmetytti ne kaikki lampaiden hajut ja se et miks piti odotella autossa niin kauan enneku pääsi hommiin. Toisella kiekalla sit vaan palkkailtiin kaikesta kivasta ja siitä tuleekin nyt meidän aksan teema et on kivaa ja palkkaa tulee paljon koska selvästi vähän motivaatio laskenut kun tehty nyt pitkää ja vaikeitakin ratoja ennen kisoja. Nyt siis kadonneen vauhdin ja motivaation metsästykseen!!!!

Tänään käytiin jälleen uimassa poikien kanssa tai siis pojat kävi uimassa kun mä katselin laiturilta!!! Sitten olikin vuorossa Rokan aksa ryhmän treenit ja siellä sai huomata saman et Rokkaan vaikuttaa todella paljon tuo kuumuus ja taitaa se motivaatio olla vähän hukassa. Kokeiltiin selvittää rata mutta muutamia muttia tuli vastaan ku en vaan teinnyt miten ohjata koiraani. No onneksi paikalla oli Ansku jokta sain taas todella paljon neuvoja kun mullahan näitä pulmia riittää!!!! Kiitokset myös Iirikselle ja Ullalle mukavista treeneistä!!!

Aksasta suoraan kartanon puistoon tokoileen Anun kanssa. Rasmus pääsi hullutteleen metallikapulan kanssa ja hienosti hullutteli. Puun kierron avulla tehtiin kaukojen ekaa nousua ja nekin todella hienosti. Muuta ei sitten tehty kun olen todennut et Rapa osaa kaikki voittaja jutut todella hyvin sen näkee sitten lauantaina miten onnistutaan. Mulla on kyllä todella luottavainen olo mennä Rapan kanssa kisaamaan, hyvä niin!!!!

Rokka pääsi tekeen muutaman suoran luoksetulon ja sit tehtiin myös  stoppi silleen "uudella" tavalla ja vähän sitä viel jalostettiin Anun kanssa ja saatiin siit vielä toimivampi. Kyl tulee upeat luoksetulon seisomiset kun saadaan tuo projeksti kuntoon, onneksi meillä on nyt tokossa se kisatauko ja kokeillaan luoda uudestaan sellaista hyvää fiilistä Rokalle!!!! Tätähän tehdään fiilis pohjalta!

Uunon kanssa hulluteltiin myös metallin kanssa ja palkkailin kun menee ja nostaa sen. Kerran odotin jo et kantaa pari askelta lähemmäs mua ku aikaisemmin ja siit si super palkka!!!! Puuta kierrettiin ja siihen saatu kyllä väimatkaa kivasti kasvatettua!!!

Kiitos Anu treeniseurasta ja lauantaina sitten mennään tositoimiin ja voitetan kaikki kotiin!!! Tiialle kiitokset myös lenkki seurasta viel illalla, kyllä oli lämmin vaikka aurinko oli lähes kokonaan laskenut.... Tää kesä on niin ihana ku pitäis lenkkeillä ja treenata keskellä yötä et olis mukavan viileä!!!

Uuno on muuten aloittanut sukeltajan uran.... Eilen Somerolla lähti ekaa kertaa uimaan pidempää matkaa ku ennen ja ilman et heitin mitään sinne veteen. Tänään sit polskutteli kaiken aikaa Vaulammilla ja selvästi ymmärsi kuinka takajaloilla kuuluu työntää itsensä eteenpäin et pääsee uimaan kunnolla. Oppi myös sukeltaan ja ihan silleen kunnolla ku kokeili saada kiinni jotain pinnan alle painuvaa keppiä tai vastaavaa, tarvii varmaan hankkia Uunolle sukellusvehkeet!!!!!!