Päivä vierähti töissä ja illalla oli sitten pakko pakata koirat autoon ja suunnata kartanon puistoon ensin vähän tokoileen ja sit pienelle kävelylle. Tokot aloitti Rasmus ja olen nyt päättänyt et seuraaviin kisoihin asti tehdään vaan KO-treenejä ja tarkkuutta, KO-treeneissäkin pääsääntöisesti kaikkea vauhdikasta.

Tänään Rapa teki ruutua kipolla joka todella lujaa, ruudun loppua puunkierron avulla ja niin et mä juoksin karkuun niin siihenkiin saatiin kunnon vauhti. Luoksetuloja myös et juoksin karkuun pitkin puistoa ja kas kummaa ku niissäkin oli vauhtii. Loppuun vielä pallaksin kaukojen ekaa nousua pari kertaa ja ne nyt  todella napakat. Kyl nää KO-treenit on vaan niin kivoja.

Rokan kanssa mennään samalla suunnitelmalla ja yksi tärkeä kriteeri treeneissä on se vauhti joka jutussa. Aloitetiin ruudulla merkin kautta ja ruudussa oli pallopää mutta ensin palkkasin merkin pari kertaa ja sit vasta pääsi pallopäätä moikkaan. Tehtiin molemmin puolin ja meni oikein hyvin. Ruudun loppuosa puunkierrolla ja tulee muuten todella lujaa!!! Luoksetuloissa myös vauhti aivan kohdallaan ku tuohon vauhtiin saa viel yhdistettyä ne stopit niin siitä tulee niin  hieno ettette uskokkaan!!!! Kaukojen ekat nousut loppuun ja ne myös erinomaisesti!!!

Uuno treenasi sivulletuloa ja parin askeleen seuraamista jotka onnistivat ilman muuta koska kyseessähän on Uunollakin KO-treenit!!!! Puuta kierrettiin ja nyt pystyy ite jäämään jo vähän kauemmaksi ja hyvin irtoo puulle. Liikkeestä seisomista pallon kanssa ja siitäkin alkaa olla pientä hajua jo Unskilla. Loppuun pari luoksetuloa niin et Sakke piti kiinni ja vauhtia riitti vaikka en enään niin paljoa hetsannu lelulla!!!

Rapa huillaa auringonlaskun alla!!!!