Eilen röhnöttiin kotosalla, mutta sain sentään illalla aikaiseksi vähän tokoilla sisällä poikien kanssa. Rapa teki ohjatun suuntia kosketusalustan avulla, päätä, metallinoudon, kapulan pitoa, mun kiertämistä ja kaukoi. Kaikki sujui hyvin, päätä kokeilin niin et seisoin mutta se ei ihan vielä onnistunut eli ahkerat reenit jatkuu. Rokka teki lähes tulkoon samat jutut: päätä, ohjatun suuntii, metallinouto, kapulan pitämistä ja mun kiertämistä, sitten vielä lisäksi tehtiin kontaktia (siis agin) ja istumista. Kaikki sujui myös oikein hyvin, rokka pystyi tekemään pään kun seisoin sen edessä et edistytty ollaan!!! Kontakti oli suuri yllätys, sillä Roketti lähti oitis tarjoamaan takajalkojaan laatikon päälle!!!!

Tänään aamupäivällä lenkkeiltiin uuden tuttavuuden Nelly kultsun kanssa ja omistaja Anun, kiitoksia seurasta oli tosi kivaa ja mennään pian taas uudestaan!!! Iltapäivä meni aikas pitkälle raksalla ja siellä puuhastellessa, vähän myös tietenkin tokoiltiin. Rokka pääs aloittaan kun Rapa oli päättänyt lähteä Saken porukoille syömään Nekun ruuat.....

Rokka aloitti luoksetulolla ja se seisomaan stoppi on vaan niin vaikea tuossa luoksetulossa.... No sitä otettiin sitten muutama kerta ja sitä täytyy nyt alkaa vaan kovasti treenaan et saadaan se kuntoon, en vaan ihan tiedä mitä sen kanssa teen....täytyypi miettiä. Liikkeestä istuminen tehtiin kerran liikkeenä ja muutama kerta suorapalkalla ja kaikki todella hienosti!!! Ohjattua otettiin nyt vaan kylläkin yhdellä kapulalla kun pihalle ei oikein mahtunut muita, tehtiin vasenta puolta ja ihan liikkeenomaisesti. Ekaksi Rokka oli vähän sitä mieltä et hakee suoraan vaan kapulan mutta kun muistutin merkistä niin johan teki hienot ohjatut, välillä tietenkin palkkasin pelkän merkin!!! Kaukot tehtiin ihan liikkeenä ja ne aivan super upeat.

Rasmus teki samat jutut, ohjattu todella hieno ensin taas kun hahmotti merkin. Luoksetulo oikein mallikas ja siinä ei kyllä mitään moitittavaa, vaihtikin todella hyvä Rapalle. Liikkeestä istuminen täydellinen ja kaukot oli kyllä todella hienot, ei ole Rapa varmaan ennen tehnyt noin hienoi kaukoja!!!!

Huomenna onkin edessä taas työpäivä, kattoo jos vaikka sit illalla vielä vähän tokoilisi kun se kerran on niin kivaa ja ihanaa!!!!!!!