Eilen iltasella touhuttiin koirien kanssa vähän sisällä ja treenattiin syviälihaksii ja takaosan käyttöä. Rapa, Rokka ja Uuno tekivät kaikki samat jutut eli ensin kaukoja, sitten mun ympäri pyörimistä peruuttaen, rappusissa peruuttelua ja loppuun jalan nostoja. Rapa oli selvästi paras eilen ja suoritti kaikki tehtävät todella hyvin. Jalan nostoissa pystyi myös pitämään kroppansa parhaiten hallussa. Rokka teki hyvin hommia myös mutta noissa jalan nostoissa heiluu joka suuntaan eli nyt treeniin syvätlihaksen, samoin kävi Uunolle eli nuoremmat herrat pääsee nyt syvien lihasten teho treeniin!!!

Tänään iltapäivällä käytiin Rokan ja Uunon kanssa tokoileen pukon kentällä ja on niin ihanaa kun molempien kanssa voi nykyään tehdä samat treenit ja molemmilta onnistuu hyvin vaikka pojilla ikäeroa melkein 2 vuotta. Aloitettiin jäävien kanssa ja niissä erityisesti treenattiin pysymistä. Molemmat pojat kesti hyvin vaikka juoksin ihan vierestä ohi molempiin suuntiin ja hyppiminenkään ei tuottanut mitään ongelmia eli pysyminen hyvässä mallissa kaikissa asennoissa. Tehtiin myös kaikki jäävät läpi, Rokalla seisominen hieman hukassa mutta se löytyi. Uunon seisominen ja maahanmeno hienot, istumista ei otettu ku koe niin lähellä. Ruutu tehtiin alustan kanssa ja molempien kanssa palkkailin ensin merkkiä ja sitten pääsi vasta ruutuun. Rokan merkki aluksi vähän hidas mutta muutamalla toistolle hienot merkit, ruutu molemmilla pojilla todella hieno ja menevät lujaa alustalle asti!!

Ohjattua tehtiin Rokan kanssa kaikilla kapuloilla molemmat puolet ja tänään todella hienot ohjatut ei mitää epäröintiä vaan varmat ja hienot suoritukset!!! Uunon kanssa tehtiin pelkkää vasenta puolta yhdellä kapulalla ja kääntyy sinnekin hienosti. Voisi tässä joku päivä kokeilla lisätä muut kapulat ja katsoa pystyykö Uuno sit viel keskittyyn siihen mitä käsken! Ei sitä tiedä jos ei kokeile!!!

Kentältä ajeltiin kaupan kautta Somerolle paimentaan ja päästiin Uunon kanssa ensin vähän hommiin uuden lampolan puolelle eli piti saada ulkoa 5 lammasta sisälle joiden kanssa treenata, no ekalla ja toisella yrityksellä kaikki lampaat hyökkäsi sisään ja kaikki ulos ku mä vähän myöhässä ,mutta kolmanne kerralla sitten onnistuttiin ku mä ehkä vähän enemmän kartalla mitä tehdä ja saatiin vähän apuja!!! Pienen tauon jälkeen vähän paimennettiin lampaita lisää ja Uuno teki hyvin hommia, kaaret oli nättejä ja Uuno meni hienosti maahankin!!! Harjoiteltiin poispäin ajoakin hieman ja sain Uunon kulkemaan nyt suoraa eikä lähetnyt seilaamaan ku mä vaan olin tarkkana!!!

Treenihallin puolella otettiin muutamat kaaret ja vähän poispäin ajoa ja kyllä oli niin ihanat treenit, jäi niin hyvä mieli!!! Uuno on vaan niin taitava ja tekee töitä niin kivasti ainakin mun makuuni!!! Mä olen tainnut hurahtaa tuohon paimennukseen todella, on se vaan niin ihanaa!!!