Eilen lähdettiin heti kun töistä päästiin niin viemään Kape hoitoon maalle ja siitä suunnattiin kooikereiden kanssa Hämeenlinnaan Jaanalle ja Leeville yökylään. Kape ei päässy sen takia mukaan kun ajateltiin et sen tulee kovin kuuma kerrostalossa ja olisi ehkä tullut myös hieman ahdasta. No Kape oli varmasti nauttinut elämästään meitin porukoilla ja myös ehkä vähän herkutellu!!!

Ihanaa kun noi kooikerit sopeutuu hyvin uuteen ympäristöön, ei mitään ongelmia elää kerrostalossa. Rokka on aika herkkä nykyään haukkumaan kaikenlaisille ärsykkeillä ja ajattelin et haukkuu siellä kaiken aikaa, mutta ei tainnut haukkua kun kerran kun Sakke tuli ovesta sisään, viisas pikkumies!!! Tänään lähdettiin aamupalan jälkeen ulkoileen, käytiin Ahvenistolla ja apparalla vähän pulkkaileen tai no loppupeleissä se meni niin ettei kukaan muu saanut laskea pulkalla kuin Leevi ja Jaana.... Leevi vähän jakoi noita vuoroja ja ei sitten suvainnut niitä muille. Ahvenistolla kun käveltiin järven jäällä niin löydettiin oikein koiralatukin, vähänkö harmitti ettei ollu sukset mukana ja päässy Rapan kanssa hiihteleen kun olis ollu oikein kunnon latu ja kaikkee.... No ens kerral kyl pakkaan suksetkin autoon jos vaan on lunta maassa!!!

Pulkkailijat!!

Pomppa ukot!!!

Pari "pakollista" kuvaa koirista aurinkoisella järven jäällä!!!

Kiitoksia Leevi ja Jaana oikein mukavasta illasta ja päivästä, tullaan kyllä uudestaan jos vaan saadaan??!!!

Illalla sisällä vähän tokoiltiin ja tehtiinkin radikaali muutos treeni järjestykseen eli Rapa ja Kape menivät aluksi p.makuuseen kun Rokka aloitti varsinaiset treenit. Molempien poikien p.olot todella hienosti, makasivat rauhassa vaikka Rokka treenasi siinä ihan vieressä ja kohelsi minkä ehti. Rokan treenit alkoivat tänään kiertämisellä, ollaan tehty sitä joskus todella kauan sitten mutta aloitettiin nyt ihan alusta ja hienosti lähti kiertään rahia. Tehtiin mahdollisimman reippaita ja iloisia kiertoja ja ne kyllä onnistui todella hyvin. Sivulletuloja "hinkattiin" jälleen taas edelleen ja ne ihan hyvässä mallissa. Odottamista tehtiin istumisen kanssa ja kesti hyvin vaikka kiersin ton keittiön tason ja kerran menin pari askelta kyykyssäkin sen takana. Lopuksi vielä pyörittiin ja hyörittiin.

Kape ei treenannu tänään oikeestaan mitään, kävi vaan syömässä muutaman namin multa ja sitten parkkeerasi itsensä keskelle lattiaa tarkailleen tilannetta!!! Rasmus teki ensimmäisenä neljä aivan täydellistä merkkiä, kylläkin lyhyemmältä matkaa kun oikeesti, mutta silti ne oli todella upeat!!!! Seuraamisen paikallaan käännöksiä otettiin joka suuntaan ja nyt pysyi hyvin kiinni mun jalassa koko ajan ja loppuasento oli myös oikein tiivis ja hyvä. Tämän päivän temppu oli takajaloillaan kävely ja siinä R jopa kävelee nykyään eteenpäinkin, kun ennen on vaan menny taakse ja sivuille, tasapaino siis kehittyny. Rokka myös teki muutaman takajaloillaan kävelyn, sillä on kyllä nyt jo todella hyvä tasapaino pysyi melkein yhtä kauan takajaloillaan kun Rapa!!!!

Rokka ja Rapa pääsivät yhdessä hakeen kolme kertaa piilotettua jäniksen nahkaa. Voi sitä tohinaa kun vapautin ne etsimään, molemmat sinkoilivat ympäri kämppää ja kauhea kiire et kumpi löytää ensin. No Rapa vei sitten tämän kisan voiton 2/3, mutta Rokka löysi sen viimeisellä kerralla ja oli siitä kyllä todella pollea!!! Tälläisiä "ryhmä"kisoja täytyykin alkaa harrastaan useammin kun olivat niin innoissaan ja tohkeissaan asiasta.

Illan viimeisenä oli vuorossa jumppapallolla taiteilua jonka suorittivat kaikki pojat. Kape vaan löhösi pallon päällä, no kyllä se siinä keikkuikin etujaloillaan hetken, mutta eipä asiasta kovin innostunut. Rapa oli ihan hurjana kun huomasi pääsevänsä leikkiin pallon päälle, tehtiin kaukoja, -moroa- ja pallon kanssa kävelyä siis niin että Rapa on kokonaan pallon päällä, kaikki sujui todella hienosti ja herra R ihan intona hommasta. Rokka on varmaan kerran ennen ollu pallon päällä, mutta nousi sinne todella innokkaasti ja seisoi siellä vaikka kuinka kauan vaikka jalat vähän tärisivätkin. Rokka suoritti myös kaukoja S->I pallon päällä ja sujui todella hienosti!!! Aikamoisia palloilija poikia meillä, taitavat luulla olevansa sirkuskoiria!!!