Päivällä koirat pääsivät uimaan ja Rapa&Rokka uivat jälleen lähemmäs puoli tunti yhteen mittaan taitavat nauttia tuosta uimisesta kyllä ihan tosissaan!!! Iltapäivällä mentiin Rokan kanssa pukon kentälle aksaileen jonne meitä oli tullut kouluttaan Seppo Savikko. Oli oikein hyvä koulutus ja tuli ainakin mietittyä todenteolla niitä koiran linjoja joita etenee radalla. Ekalla vuorolla tehtiin viittä ekaa estettä jossa oli yks loiva kaarros ja yksi tiukka ja sain ohjattua Rokan niihin todella hyvin kun mua vähän potkittiin perseelleen ja menin tarpeeksi lujaa!!! Rokka tuli todella hyvällä vauhdilla ja todella tiukoin käännöksin kun vaan ohjasin oikein ja olin itse oikeissa kohdissa. Mä sain kehuja kun pystyn korjaamaan omaa toimintaani todella äkkiä, no helppo sitä on korjata kun saa hyvii ohjeita!!!

Toisessa sessiossa tehtiin esteet 5-10 ja niitä ei nyt kovasti hinkattu vaan tehtiin todella vauhdikasta pätkää Rokan kanssa. Ensin pari harjoitusta jossa juostiin Rokan kanssa kilpaa ja mä yritin varastaa sen pallopään!!! Sit viel koko rata pallopäätä vinguttaen ja oli muuten vauhtia Rokassa, tuota konstia tarvii alkaa käyttään useimmin treeneissä!!! Mut kokonaisuutena kiva koulutus ja hyvii vauhti treeni juttui sain mietittäväksi!!!

Illalla treenattiin kotipihassa ihanaa tokoa, Rasmuksen kanssa aloitettiin kosketusalustan painamisella ja motivaatio ainakin kohdallaan. Peruuteltiin vaikka kuinka pitkii matkoi ja vauhdilla. Itsenäiset sivulletulot todella nopeat ja tiiviit!!! Loppuun suoria luoksetuloja ja niissä vauhtia!!!

Uuno treenasi kanssa kosketusalustaa ja menee sinne kyllä todella kivasti ja hyvällä motivaatiolla!!! Liikkeestä maahamenoja paljon auttaen ja nyt terävät ja hienot maahanmenot!!! Seuraamista tehtiin namin kanssa ja pari askelta sujuu aika kivasti, vähän Uuno ehkä vielä hukassa mutta kyllä se seuraaminen siitä lähtee sujumaan!!! Loppuun paikallamakuu varmaan minuutin verran ja Uuno makasi todella rauhallisesti ja nätisti!!!

Rokka treenasi kosketusalustojen kanssa ohjatun suuntia, alussa vähän haparointia mutta parilla onnistuneella toistolla suunnat selkeytyivät selvästi. Liikkeestä maahanmenoja etupalkan kanssa ja ne hyvät. Suorat luoksetulot suoraan leluun ja kyllä oli vauhtia!!! Lopuksi paikalla istuminen ja istui todella hyvin ja keskittyneesti, istumiset selvästi parantuneet!!!!

Kaikkien kanssa tehtiin yhdessä kaukoja, niitä ollaan tehty nyt sisälläkin moneen otteseen ja kaikilla tekniikka parantunut ja vaihdot tulleet nopeimmiksi tuo tarkkuustreeni siis auttanut selvästi!!!!