Eilinen meni sitten ruokaa laittaessa ja maalaus väkeä palvellessa, meillä siis maalattiin talo ja enään vähän viimeistelyä niin sit se on valmis!!! Tänään mentiin poikien kanssa kentälle tokoileen ja ennen tokoa käytiin tekeen kevyt 45min ravilenkki siis mä kävelin ja pojat ravas.

Itse tokot aloitti Rokka paikalla istumisella ja nyt se sit valuu maahan ku on hetken istunut.... Olen sitä mieltä et sen mielentila väärä ja palkka liian "huono". Olen palkannut siis namilla istumisen ja ajattelin et vaihdan siihen pallon koska se on paljon isompi juttu Rokalle ja jos sillä saaisin sellaista tietynlaista asennetta tuohon istumiseen, nyt siis vaan valuu maahan ku ei enään viitsi istua..... Tein sitten ihan lyhyen istumisen kehuen ja siitä pallo niin se oli hyvä!!! Luoksetulon seisomaan stoppi oikein nätisti, otettiin kolme kertaa ja kaikki suorapalkalla et saan varmuutta siihen stoppiin.

Rapan treenit alkoi ruudulla jonne vietiin yhdessä kippo ja se hyvin, tehtiin kaikki ruudun osat erikseen siis sinne meno, stoppi,  maahanmeno ja sivulletulo ja kaikki ihan super hyvin. Suoraluoksetulo todella lujaa ja päättäväisesti. Paikallamakuu Mayan vieressä oikein nätisti kun Marja palkkaili.

Uuno teki sivulletuloja ja siitä askeleen seuraamista, molemmista tietenkin palkka erikseen. Sivulletulot nättejä ja tiiviitä, seuraaminen myös tiivistä. Maahanmenoja ja seisomista liikkeestä muutamat kerrat ja maahanmenosta tullu ihan pikku miehen suosikki!!! Noutakapulalla vähän leikittiin ja sain heitettyä jo todella pitkälle niin et Uuno hakee kapulan koska tähän asti ollut vähän ongelmaa musta irtoamisessa mutta tulee ukolle vähän ikää ja rohkeutta lisää kaiken aikaa!!! Loppuun vielä leikki hetki ja nyt leikkiessä sellaista sähäkkyyttä kun mä siihen haluun, pari viimeistä viikkoa Uuno ollut vähän löysä mutta nyt sit oli asennetta, mä niin tykkään tuosta asenteesta!!!!

Toisella kiekalla Rapa teki tunnarin kokeenomaisesti ja se muuten hyvä mutta tarvi kaks käskyy et lähti kapuloille, et tähän kiinnitettävä sitten kokeen jälkeen erityishuomiota!

Rokan kanssa tehtiin kanssa tunnari ja se hyvin ja oli todella varma, heti kun haistoi oman niin otti sen suuhun ja palautti mulle. Ruutu niin että palkka stopista, se kanssa hyvin mutta mä saisin ensin kehua ja sit vasta heittää palkan et olisi selvempää koiralle. Lopuksi viel ohjatun molemmat puolet ja ne ihan super hyvin, oli vauhtia ja hyvin luki mun käsimerkit.

Kiitos Anu kun taas vähän katsoit miten treenaan ja annoit sit palautetta noista jutuista, ite on niin vaikee huomata mitä tekee ja mitä pitäis tehdä toisin. Kiitos myös muut ystävät todella mukavista treeneistä, on tää toko vaan niin kivaa ja ihanaa kun on mukavat kamut joiden kanssa treenata ja koirat on ihan huippu hyviä!!!!