Aamutuimaan kaikki koirat autoon ja eläinlääkäriin, Uuno meni rokotuksille. Pikku mies painoi 8.5kg ja on eläinlääkärin mukaan oikein mukavan kokoinen ikäisekseen!!! Uuno käyttäytyi oikein nätisti ja ei edes huomannut mitään kun rokotus laitettiin niskaan. Uuno sai muuten oman passin, joten nyt voi miettiä Uunollekkin ulkomaanreissuja!!!!

Suoraan tohtorista ajeltiin toisella puolelle kaupunkia ja mä kävin vähän hikoileen jumpassa josta matka jatkui Hunnarille ja  vuorossa poikien&mun mäkikävelyt. Tarvottiin vanhan laskettelupaikan loivempi rinne pari kertaa ylös ja sitten jyrkkä rinne kerran, kyllä sai mun jalat ja poikien takaosat hyvän treenin. Samalla käytiin lenkillä siinä ympäristössä, Uuno sai harjoitella vähän koordinaatio taitojaan kun mentiin risukoissa, hyvinhän tuo hyppeli risujen yli!!!

Viideltä mentiin taas Forssaan ja nyt vuorossa kimppa tokot, ennen tokoja vähän Uunon kanssa käveltiin cityssä ettei vaan pääse tuo kauniisti käyttäytyminen unohtuun!!! Mun koirista Uuno pääsi aloittaan päivän treenit, ensin vaan leikittiin ja pidettiin todella kivaa yhdessä. Hyvin Uuno keskittyy muhun vaikka ympärille alkoi kerääntyyn koiria, vähän niitä katseli mut sit jatkoi leikkejä. Sivulletuloja tehtiin namin kanssa muutama toisto ja selkeästi herralla nyt vähän hajua et mitä se sivu tarkoittaa koska lähtee tarjoamaan itseään sivulle päin. Luoksetulo otettiin pari kertaa kun Johanna vähän auttoi ja piti kiinni Uunosta, tulee todella lujaa ja huutaa kun pidetään kiinni!!! Lopuksi viel vähän käveltiin muiden seassa ja harjoiteltiin sitä mun kanssa kulkemista ja hyvinhän tuo kulkee ei ollut lähdössä minnekkään vaan seuraili mua uskollisesti!!!!

Rokka tuli ottamaan paikalla istumisen 2x ennen varsinaisii treenei. Ekalla istumisella painui maahan kun mä tulin piilosta esiin ja tarjosi päänkin viel maahan, on tainnu Rokan mennä tää pää juttu vähän sekaisin. Korjasin sit vaan istuun ja kävin uudestaan piilossa et pääsin palkkaan istumisen. Toinen kerta sitten täydellinen ja ei ollut yhtään menossa maahan.

Rasmuksella tänään ohjelmassa palkattomuus, kaikki onnistuu teeman alla. Vähän virittelin ensin Rapaa ja jopas oli poika innokas. Rapa on selvästi ihan erilainen kun treenaan yksin tai sit porukassa, sen into ja halu tehdä töitä nousee kun ympärillä on muita koiria täytyy vähän näyttää muille kuinka hyvin osaa!!! No Rapa teki noudon metalilla, kaukot, tunnarin ja liikkeestä istumisen ja sitten siirtymän jälkeen palkka. Metalli oikein hieno, kaukoissa vähän ennakoi mutta se on vaan hyvä asia Rapan kohdalla, tunnari muuten ok mut eka haki kentän reunalta mulle pallon ja liikkeestä istuminen hienosti. Rapan kanssa tärkeintä tämän päivän treenissä oli iloisuus ja into ja siinä kyllä onnistuttiin ja kaikki liikkeettin meni hyvin, pientä hiomista nyt aina on!!!! Loppuun Rapa viel leikki pallon kanssa jonka haki mulle, siis en musita koska viimeksi Rapa olisi leikkinyt niin et on muita koiria paikalla!!!! Ihanaa Rapa!!!

Rokan ohjelmassa tietenkin palkkattomuus myös ja Rokan liikkeet oli metallinouto, kaukot, tunnari ja salamakävely  niin ja sit se palkka vasta siirtymän jälkeen. Metallinouto hieno, kaukoissa kanssa vähän ennakoi maahanmenoja ja sitten nousi sivulle istuun ennen käskyä, tunnarin takana noin 5-10m oli merkki ja Rokka oli ihan täysiä menossa sinne kun kesken matkan huomasi kapulat maassa ja muisti mitä on tekemässä ja tunnari hieno!!!! Salamakävely upea kun autoin vähän seisomisessa mutta teemahan oli et onnistutaan, hienosti Rokka hakee liikkeen jälkeen mun sivulle ja näin siirtymät meni hienosti ja siitä sitten palkka!!!

Rapa ja Rokka molemmat olivat kyllä tänään hyviä ja palkkattomuus onnistui hyvin, juuri niinku olin suunnitellut!!! Kyl on niin kiva treenata kun on kunnon suunnitelma mis lukee mitä treenataan ja miten!!! Toko on niin kivaa!!!!