Eilen käväistiin Anun kanssa tekeen jäljet meidän koiruuksille tuonne metsään ja kyllä jälkien teko on mukavaa kun on seuraa ja ei tarvi yksin siellä metsässä hiippailla.

Tänään sitten jäljestys puuhiin ja Rokka pääsi aloittaan. Jäljesti jälleen todella taitavasti, ei yhtään kaahotusta tai sinkoilua minnekkään vaan eteni jälkeä pitkin nenä maassa eli kyllä tuo koiruus vaan osaa jäljestää ja hyvin. Nyt tarvii oikeesti alkaa niit kokeita sille katseleen et saatais se toinen avo1 tulos niin sit pääsis ens kesänä voittajaan ihmetteleen menoa ja meinikiä. Olen todella tyytyväinen Rokan työskentelyyn ku ihan jäljen alussa oli marjastaja mennyt jäljen yli, vähän haisteli siinä tarkemmin mutta sitten jatkoi matkaa päättäväisesti jäljen päällä, tuo marjastaja meni jäljen yli kun oltiin menossa jäljellä empä sitä olisi muuten tiennytkään.

Rasmus puolestaan oli loistava oma itsensä jälleen, ei minkäänlaista epävarmuutta tai virheitä vaan jäljesti varmasti ja todella tarkasti. Jäljellä oli kaksi makausta ja molemmat otti hyvin, katko suoritettiin myös reippaasti ja varman oloisesti. Rapan kanssa  jäljestys on kyllä niin rentouttavaa ja ihanaa kun voi vaan hengailla liinan toisessa päässä ja Rapa tekee kaikki hommat. Rapan jälkiä ei tarvisi edes merkata koska luotan siihen 120% et menee jäljen juuri siitä mihin se on tehty!!! Kumpa nyt vaan päästäis kokeeseen ja haettais se viimeinen voi1 tulos niin sais nimen eteen liittää JVA tittelin!!!

Uuno ei päässyt tänään jäljestään ku olisi tarkoitus lähipäivinä tehdä Uunolle vähän makkarajälkeä ja alkaa tutustuun PK-jäljen saloihin, katsotaan sitten mitä Uuno siitä tuumaa mutta luulen et tykkää kun saa syödä makkaraa!!!

Jälkien jälkeen käytiin viel tunnin metsälenkki reippaasti, Kiitoksia Anu seurasta ja kokeillaan mennä pian uudestaan taas mejäileen ja lenkille koiruuksien kanssa!!!