En tiedä onko muita niin julluja ihmisiä kuin koiraihmiset... sillä tänään töiden jälkeen koirat autoon ja Mtt:n parkkikselle tokoileen vaikka vettä satoi ihan kiitettävästi, no tulipa treenattua sateessa!!!

Rasmuksen kanssa tehtiin metallinoutoa hetsaten ja lennosta palkaten ja noudot hyvin. Suorat luoksetulot hyvällä vauhdilla, loppuun vielä liikkeestä istuminen joka todella hyvin. Uunon kanssa tehtiin liikkeestä maahanmenoja ja selvästi märkä asfaltti vähän ahdisti mutta hienosti meni maahan ku ymmärsi mistä palkka tulee!! Pari suoraa luoksetuloa joissa vauhtia, nämä siis suoraan leluun ja sitten erikseen luoksetulon loppua niin et autoin sivulle. Tunnarin kanssa pito treeniä puun kierron kanssa ja kyllä tykkää kapulasta kun kirmailee sen kanssa ympäri parkkista, se palautus olis sit varmaan seuraava juttu mitä pitäis treenata!!! Loppuun seuraaminen ja siitä tykkäsin nyt kovasti, on selvästi ymmärtänyt tuon jutun!!!

Rokka treenasi seuraamista pallo kainalossa ja Rokkaa vähän tuo sade inhotti joten ei tehty kun pari ihan pientä pätkää. Luoksetulo niin et Anu palkkasi seisomaan stopin ja se super hieno. Suorassa luoksetulossa oli vauhtia ja ei yhtään himmaillu vaikka just ennen tehtiin stoppi!!! Rokka ei muuta treenannut kun vettä alkoi tulemaan aikas paljon ja Rokkaa jo vähän inhotti tuo sade ennestään niinsit vaan hengailtiin!!!!

Kiitos Anu ja Sirkka todella kosteista tokoista, eipä olisi tullut yksin lähdettyä treenaan tuonne sateeseen!!!!