Tänään pojat lähtivät heti aamusta Saken kanssa Vaulammille kun mä jäin nukkuun yövuoron jäljiltä. Mäki sit joskus iltapäivän puolella sain itseni ylös ja Vaulammille kanssa ja sit oli ihan pakko vähän treenailla kun pojilla oli niin virtaa.

Rapan kanssa aloitettiin sillä uudella seuraamis jutulla ja nyt oivalsi idean todella hyvin ja haki todella innokkaasti seuraamaan oikeaan paikkaan. Seuraaminen muutenkin todella tiivistä ja kivan oloista. Rapa ihan innoissaan kun ei aina tehdä samallalailla vaan kerranki jotain uutta tuohon seuraamiseen, kiitos Anu tästä hyvästä vinkistä!!! Ruudussa haettiin sitä keskikohtaa jälleen ja aika kivasti lähtee sitä tarjoileen ja nyt joka kerta nenä ilmassa eikä yhtään meinannu edes alkaa haisteleen. Hyppynoutoa otettiin pitkästä aikaa ja siinä teemana tänään vinot heitot. Siirryin ite myös esteen sivuun ja näin toimii todella hienosti kun seison esteen oikealla puolella, mutta tuo vasen puoli vaatii vielä vähän harjoitusta.... Liikkeestä istumiset todella hienoja ja lisäsin niihin häiriöö kun välillä lähdin käskyn jälkeen juokseen ja välillä menin kyykkyyn jne ja hyvin vaan istui!!! Lyhyt paikallamakuu otettiin ja se todella hyvin ja sit loppuun pääsi juokseen kerran ruutuun kupille todella pitkältä matkaa ja vähän kierteleen Saken autoa. Kokonaisuutena Rapan treenit todella energiset ja hyvän tuuliset, meillä oli todella kivaa puuhastella yhdessä ja se varmaan myös näkyi!!!

Rokka aloitti tänään noudolla ja tein edelleen niin et heitin kapulan ja kun Rokka oikein halusi mennä sinne niin päästiin menee ja kun kapula suussa niin lähdin karkuun. Menee hirveällä vauhdilla kapulalle, ottaa heti suuhun ja kauheaa kyytiä mun luokse takaisin. Tämä osio todella hyvässä mallissa!!! Ruutua tehtiin lelulla, ekalla kerralla vietiin yhdessä sit mä vein ja Rokka odotti ja vikalla kerralla Sakke vei niin että Rokka näki. Kaikki kolme kertaa todella vauhdikkaat, painaa täysiä lelulle, ottaa sen suuhun ja äkkiä mamman luo takaisin!!! Odottamista otettiin vähän istuen ja aika kivasti odottaa kunhan mä vaan muistaisin etten ahnehdi sitä matkaa ihan hirveän pitkäksi kun eipä Roksun kanssa niin kauhean montaa kertaa ole tuotakaan otettu. Esteeseen tutustuttiin myös kun se siinä pihalla seisoi, hyppää todella kivasti namin/lelun perässä esteen yli eikä haitannu vaikka lisäsin kokeeksi yhden laudanki lisää. Lopuksi vielä luoksetulo niin että Sakke piti kiinni ja mä lelun kanssa karkuun, ampuu kyllä ihan täysiä leluun. Saken avustuksella otettiin myös pari damin noutoa, Sakke siis piti koirasta kun mä kävelin pois päin damin kanssa ja tiputin maahan ja jatkoin vielä hetken matkaa. Käskystä painaa täysiä damille ja ottaa sen suuhun ja jatkaa matkaa mun luokse. Hienosti kyllä tuo damin jo ihan mun viereen ja nostaa käteenki kun vaan pyydän eli ollaan edistytty selvästi, nyt vaan täytyy tehdä tuota pito treeniä paljon enmmän niin saadaan ne luovutuksetkin kuntoon!!! Rokanki treenit kokonaisuutena todella energiset, jaksoi hyvin vaikka tehtiin paljon kaikenlaista.

Molempien poikein kanssa kyllä oikein hyvänmielen treenit, tuollaisia treenejä paljon lisää ja jotenkin oli niin mukava kun molemmat niin innokkaita ja eloisia jopa Rapa poukkoili välillä minne sattuu mutta se ei yhtään menoa haitannu. Treenien jälkeen lähdettiin Jaanan ja koirien kanssa vielä hankilenkille ja mukaan pääsi myös Äidin Viljo-poika!!! Olipa kiva tallustaa hangessa ja parantaa maailmaa siskoseni kanssa!!!