Tämän kesän aikana kyllä varmaan kaikki ovat huomanneet et mikä on ollut Rapan ja mun päälaji eli mejä. Metsäs on tulli vietettyä aikas paljon aikaa ja kyllä sen huomaa Rapan työskentelyssäkin, on tullu paljon varmuutta jäljestämiseen lisää.

Eilen käytiin Sirkan ja Katin kanssa vetäseen jäljet Torrolle ja saatiinkiin aika kivat jäljet aikaiseksi, Kati oli vaan kuuntelu oppilaana et osaa sit tehdä jälkii ku ottaa sen pennun!!Kieli ulkona Ruulle tehtiin ihan avoimen jälki, pituutta varmaan joku 500-600m. Rapan jälki oli tavanomainen voittajan mökki jälki ja siihen tuli kyllä pituuutta varmaan lähemmäs 1200m.

Tänään alkuillasta lähdettiin sitten jäljestään ja Rapa pääsi ensin vuoroon. Jälki kokonaisuutena sujui hyvin makauksista merkkasi 3/4, kulmilla teki pienet tarkistuslenkit, katkolla vähän ensin seikkailtiin mutta sitten oivalsi idean hyvin ja lähti etsiin jäljen jatkoa. Vauhti oli oikein kivaa, ekalla osuudella vähän poukkoili tapansa mukaan kun oli taas sitä virtaa mutta sitten rauhoittui tekemään hyvää pääosin maavainuista jälkityötä. Muutamia pistoja teki sivulle, mutta palasi niistä kyllä itse takaisin jäljelle melkeimpä aina heti parin metrin sivuunmenon jälkeen. Et olen kyllä ihan tyytyväinen kun tuo oli toinen voittaja luokan harjoitus jälki mitä ollaan ajettu. Nyt vaan täytyy noit katkoja treenata et saa niihin varmuutta ja saa opetettua sille et kyl se jälki sielt jostain jatkuu.

Ruu jäljesti myös oikein kivasti, ehkä hieman vauhdikkaasti ajoittain!!! Oli kyllä oikein mukava ilta jälleen metsässä Sirkan ja koirien kanssa! Kiitoksia jälleen seurasta ja mennään taas pian uudelleen mejäileen, et saadaan tuo Rapa voittaja kuntoon!!Nauru