Heti aamusta suunnattiin Elonkiertoon kunnon lenkille, että pojat saavat juosta ylimääräiset energiansa pellolle ja niin kyllä kirjaimellisesti kävi. Päivällä kotona oli ihanan rauhallista kun kaikki kolme karvakuonoo vaan nukkuivat, eivät päätään edes nostaneet vaikka avasin jääkaapin oven, siis todella väsyneitä!!

Kolmeksi oltiin Katin ja Eijan kanssa sovittu treenit feeniksin parkkipaikalle, me oltiin vähän etuajassa paikalla ja kävin Rokan kanssa vähän käveleen cittarilla ja siinä ympärillä. Pieni mies käyttäytyi todella hienosti eikä oikeestaan noteeranu mitään erikoisemmin, hieman olisi halunnut käydä tekeen tuttavuutta vastaan tullen koiran kanssa, mutta kun näki namin niin johan koira unohtui!!! Kävelyn aikana tehtiin monta sivulletuloa eripaikoissa ja nyt pystyy jo hienosti ottaan sivulta kontaktia ennen namin saamistaan. Heti kun saa namin suuhun niin nousee ja lähtee liikkeelle, siis tuohon täytyy nyt kiinnittää huomiota eli syöttää siinä sivulla useampi nami putkeen.

Itse treenit pääsi aloittaan Rapa ja liikkeenä ruutu, ajatuksena tehdä tyhjiä ruutuja niin että Rapa itse hakee oikeaa paikkaa... No ekalla kerralla meni tötsien oikealle puolella ja aikansa siellä ihmeteltyään meni maahan. Lähetin uudestaan ja nyt osui ruutuun ei kyllä ihan keskelle mutta palkkasin sen takia kun oli ruudussa. Pari kertaa tehtiin vielä ja sit alkoi aktiivisesti hakeen oikeaa kohtaa kun pääsi ruutuun, tälläistä treeniä täytyy tehdä useammin et ei jähmettyisi paikoilleen odottaan niin vahvasti mun ohjausta. Seuraamisessa kiinnitettiin huomioo liikkeelle lähtöihin ja ne todella hyviä. Kontakti pysyi todella hyvin ja lähtee oitis liikkeelle kun mun vasen jalka lähtee liikkumaan. Luoksetulo tehtiin ihan liikkeenä, muuten oikein hyvä mutta maahanmenoon kaksi käskyä. Perään tehtiin vielä suoraluoksetulo joka todella vauhdikas!!! Kaukoja otettiin yli pitkältä matkaa ja ekalla kerralla palkkasin ekan nousun, sit palkka lyhyen sarjan jälkeen ja vielä viimeiseksi palkka ekasta noususta. Ekat nousut nyt todella teräviä ja nopeita, Rontti teki vieressä noutoa hyvänä häiriönä mutta ei Rapaa kiinnostanut yhtään vaan keskittyi muhun hienosti!!! Loppuun vielä p.makuu Rontin ja Reiskan välissä, ei mitään ongelmaa vaan makasi oikein tarkkaavaisena paikallaan!!! Rontti ja Rapa oli ihan hölmöjä kun leikkivät yhdässä ja Rapa oli vähän väliä karkaamassa Rompun luokse, taitaa olla kaveruksilla ollu ikävä toisiaan kun ei olla vähään aikaan nähty.

Rokka pääsi vielä treenaan kentällekkin ja oli kyllä touhua täynnä. Päästin heti irti joten eiköhän ukko käyny moikkaan Jolindan mutta tuli kylla kivasti mun luokse kun kutsuin ja lähdin lelun kanssa karkuun.  Lelu on kyllä tuon pienen miehen ihan ykkös juttu, sen eteen voi tehdä ihan mitä vaan. Lelulla tehtiinkin muutama ruutu ja paineli jälleen sinne aivan täysiä ja sit lelun kanssa mun luo!!! Maahanmenoja tehtiin namilla ja nyt onnistui vähän malttikin kun palkkailin aina monta kertaa jalkojen väliin ennenkuin vapautin. Maahanmenot teknisesti todella hyviä ja aika nopeitakin jo! Lopuksi ennen palloilu hetkeä tehtiin vielä naksun kanssa peruuttamista ja sitten ilman naksuu kontakti treeniä. Hienosti pystyy pitää kontaktia muhun vaikka ympärillä pyörii koiria ja tiekin menee melkein ihan vieressä!!! Erittäin taitava pieni mies!!!

Treenien jälkeen lähdettiin vielä Katin ja 6 koiran kanssa pienelle kävelylle, siis mulla kolme ja Katilla kolme. Meinasi välillä ihan mennä hermo kun jokainen olisi ollut menossa erisuuntaan kuselle, no kyllä se city kävelykin alkoi sit taas sujuun kun autoille päästiin....oli vaan aluksi kaikilla vähän virtaa ja tosiaan ei olla vähään aikaan nähty. No suunnuntaina suunnataan kyllä metsään niin pääsee hölmöt koiramme vähän juokseen ja leikkiin keskenään!!