Pari päivää sitten vierähti kun ei ehditty oikein puuhaa mitään muuta koirien kans kun käymään lenkillä. Eilen olis illal ollu aikaa, mut ei vaan jaksanut tehdä mitään, olo on ollut pari päivää aikas flunssainen ja eilen sit nousi kuume. No nyt olen saanut vapaapäivän sairastaa ihan rauhassa taidan olla aika tunnolinen työntekijä kun tulen aina kipeäksi vapaalla. =)

Eilen sain mielenkiintoisen näyttelymatka ehdotuksen ja tietenkin heti siihen suostuin!!! Lähdetään Rapan ja Vroden kanssa ens kuussa Puolaan. Siellä on samana viikonloppuna pari KV näyttelyä, jos saatais vaik taas joku uus titteli nimen eteen!!!Niin en muista olenko siitäkään maininnut että sitten toukokuussa olisi tarkoitus käydä tuolla Venäjällä myös metsästään valionarvoa. Siinä taitaakin olla meidän tämän vuoden näyttelyt, tietenkin sitten syksyllä erkkariin ja messariin mut nehän on lähes itsestään selvyys!!! ;)

Tänään aamusta treenattiin sisällä, huomasi pojista et oli ollu pari päivää taukoo. Rasmus vaan hyppi ja pomppi edestakaisin ja se ei olis halunnu tehdä kun sivulletuloja aina vaan uudestaan ja uudestaan. =) On se hienoa et pikku kooikeri on oivaltanu sivulletulon noin hyvin ja jaksaa tarjota sitä nykyään vaik kuinka kauan!!!

No tehtiin me sit muutakin kun sivulletuloja. Kaukot otettiin taas yhteis harjoituksena ensin vaan suullisesti ja sitten sillee "oikeesti".  Palkkasin nyt maahanmenoja  oikein urakalla jotta saisi sen Rapan tippumaan sinne lattiaan, alkoi näyttään paremmalta, muuten kaukot oikein hyviä molempien osalta. Kasper teki 2x metallinoudon pienellä kapulalla, ei tuo iso mies malttanut edes odottaa lupaa hakea vaan syöksyi kapulalla komeilla pupu loikilla ja haki äitille kapulan.... No toisella kerralla sitten vähän parempi, siis malttoi odottaa nouda käskyä ja ei enään hyppinyt niin kapulalle mentäessä!! Kasperin kanssa meni aikanaan vuosi että otti kapulaa edes suuhun ja nyt varastaa sitä hakeen!!! =) Rasmuksen metallinoudot oli oikein kivat, vauhtia oli tarpeeksi ja ilme mitä mahtavin tähän liikkeeseen!!!

Seuraamista otettiin Rapan kanssa vähäsen, tehtiin täyskäännöksiä sekä askel siirtymiä. Siirtymät oikein mukavia, mun täytyy vaan itse muistaa etten ota liian isoja askelia et tuo pieni koira pysyy mukana. Käännöset oikein hienoja, samoin peruutus jota kanssa otettiin muutama pätkä.

Lopuksi tehtiin Kasperin kanssa muutama karhu- ja päivää temppu. Rasmuksen kanssa taas harjoiteltiin tarjoamista, että varmasti saan pikkupojan pään enemmän sekaisin. Edelleen se vaan tarjoo sivulletuloa ja olisin nyt halunnut ensin maahanmenoja. Mun piti mennä seisoon seinän viereen niin ettei pääse mun sivulle ennenkun aloitti tarjoamaan mitään muuta!!! Sittenkun muisti et maailmassa on muutakin kun sivulletulot niin tämä tarjoamisleikki onnistui oikein kivasti!!!