Aamupäivä vierähti kummipoikaa hoitaessa ja puuha peteä telkusta Leevin kanssa katsoessa. Samalla kun oltiin koirien kanssa maalle (Vaulammi cityyn) menty niin käytiin kunnon lenkki metsässä ja mukaan pääsi myös vauhdikas Viljo-poika.

Lenkin jälkeen äkkiä treenattiin, kun alkoi taas jo oleen töihin kiire. Kasper aloitti seuraamisella ja perään tunnari josta suoriutui todella hienosti. Laitoin maahan paljon kapuloita epämääräiseksi läjäksi, kun ajattelin et tehostaa Kapen haistelemista kun niitä on paljon ja niin tuo tehostikin ja teki hienon tunnarin!! Hyvä Kasper!! =) Viimeiseksi tehtiin vielä ruutu ja sit vaihdettiin koiraa. Rasmus aloitti sivulletulo harjoituksella ja häiriökoirana  toimi mäykky Ville. Vähän aikaa leikki Villen kanssa ja sit huomasi et katos perhanan mammakin on tuolla ja odottaa varmaan mua, niin sieltä se sitten juoksi sivulle. Mun mielestä todella hyvin, kun oltiin taas uudessa paikassa ja häiriönä oli Rasmuksen mielestä niin suunnattoman ihana Ville. Tehtiin myös sivulletulo harjoitus lenkin aluksi ja tuli sielläkin hienosti sivulle noin puolessa minuutissa vaikka tiesi et pääsee siinä kohti aina vapaaksi ja sit oltiin jo siis metsäs niin siellä oli myös riistan jälkiä. Kyllä se vaan päiväpäivältä paranee ja nopeutuu, nyt kokeillaan huomenna Kuumassa kun mennään treenaan porukalla, vaikeustaso nousee!!!

Rasmus teki myös tunnarin suurella kapula määrällä -> OK. Ruutuun otettiin ensin pari tyhjää ja niistä ensimmäisellä meni hienosti keskelle ruutua ja kääntyi muhun päin ilman käskyä!!! Hienoa!!! Vahvitaakseni ruudun takaosaan menoa otettiin muutama ruutu kupilla vielä perään ja muutenkin että motivaatio pysyy yllä mennä sinne ruutuun asti, ettei vaan ala stoppaan ennen ruudun etuviivaa. Lopuksi harjoiteltiin peruuttamista sivulla, siis pidempää matkaa. Kokeilin myös kuinka onnistuu jos tekee käännöksiä, oli aikas hauskaa ja hienosti onnistui. Me voidaan jossain kisois yllättää tuomari ja tehdä seuraamiskaavio vallan peruuttamalla, olis paljon hauskempaa ja ehkä jossain määrin vaikempaakin. Sitä en tiedä miten se juoksu osuus onnistuisi..... :-p Rasmus teki tänään hyvät treenit vaikkei ollu ihan paras mahdollinen treenivire, taisi vaikuttaa tuo reilun tunnin reipas lenkki vähäsen. No hyvä huomata et pystyy tekemään suht hyvin töitä vaikka olisi vähän väsynyt tai muuten vaan uupunut.