Maanantaina käytiin iltasella jäljestään Koijärvellä jäljet. Rasmus jäljesti normaalia huonommin ja vähän väliä nosteli nokkaansa ylös maasta. Katkon kuitenkin suoritti todella hyvin ja kaksi viimiestä makausta merkkasi hyvin, kaksi ekaa mentiinkin sitten ohi ja kunnolla!!! No en tiedä vaikuttiko suoritukseen se että kaiken aikaa satoi vettä lähes kaatamalla ja oli satanut siitä asti kun saatiin jäljet tehtyä, no tulipa hyvä harjoitus tehtyä kunnon sateessa!!!

Rokalle oli tehty ihan mini jälki mikä ei kuitenkaan ollu mikään maailman helpoin kun kulki santakuopan reunoja pitkin. Alku meni hyvin, puolivälissä vähän haisteltiin kaikkee muuta mutta jatkettiin sitten kuitenkin hyvin jälkeä pitkin. Lopussa mentiin tien yli ja se selkeästi oli uusi ja vaikea juttu mutta selvittiin kun vähän autoin. Rokkakin selkeästi vähän ihmeissään et taisi tuo sade vaan vaikuttaa pieneen mieheenkin. No täytyy tehdä viel yks lyhyt jälki ennen koetta ja sitten vaan kokeeseen kattoon mitä siel tapahtuu!!!

Loppu viikko ollaankin vaan laiskoteltu tai siis koirat on, mä olen ollu joka päivä töissä aktiivisesti. Ollaan ehditty/jaksettu vaan kunnon lenkki tehdä ja sit se on ollu siinä, no onneksi sentään olen lenkille ehtinyt!!! Viikonloppu menee Rasmuksen kanssa Niinijoen mejä-kokeessa, et sunnuntaina sitten kirjoitellaan mejä kuulumisia ja toivotaan et  Rapa saisi tuloksen se olisi eka voittaja luokan tulos!!!! No se nähdään sitten sunnuntaina miten menee!!!!