Aamulla kun tulin töistä niin kokeiltiin nostattaa Rasmuksen treenivirettä ja treenasi vähän aikaa temppuja vaan Kasperin kanssa ja sit painuin nukkuun. Oli vähän ihmeissään miksei hänen kanssaan ollenkaan treenata, täytyy alkaa useammin tekeen noin, kun selvästi oli ihan täpinöissään et hän pääsee seuraavaksi mutta ei sit päässytkään ja illal kyllä teki hyvin töitä mun kanssa.

Parin tunnin unien jälkeen kävin Hannan kanssa ratsastaan maastossa ja pojat pääsivät syömään luita maalle tarhaan. Poikettiin vaan äkkiä kotona kun tultiin ja jatkettiin matkaa kuuman koululle treenaan. Kasper pääsi taas aloittaan ja teki vähän seuraamista ja pari noutoo. Kaukot olivat oikein mallikelpoiset vaikka eipä niit paljoa ole edes treenattu. Kattoo jos tuos kevään aikana saisi voittajan liikkeet hyvään kuntoon jos sit vaik kisais muutaman kisan et sais sen voittaja ykkösen, sit olisin tyytyväinen taas ainakin hetken aikaa!!

Rasmus aloitti sivulletuloilla, jotka sujuivat hyvin vaikka oli häiriöö ympärillä, Jesper teki kosketusalustaa ja Nanci luoksetuloja. Nyt alkaa itse huomaamaan kuinka nopeasti on harjoitus auttanut. Tehtiin muutama lyhyt seuraamis pätkä niin et palkka tuli sit kun oli "kiitoksen"  jälkeen tullut uudelleen sivulle ->todella nopeasti palasi uudelleen sivulle odotaan palkkaa. Ruudussa treenattiin taas stoppia ->hyviä ja sitten otettiin merkin kautta ruutuun menoa(suoraan kupille). Palkkasin aina joka toisen merkin että tekee sen kunnolla ja ettei alkais vaan varastaan ruutuun.
Paikallaolossa tein ite mokan kun laitoin Rasmuksen Nancin ja Jepen väliin. Molemmat Rasmuksen rakkaita leikkitovereita ja Nancia Rasmus ei ollut päässyt edes sitä ennen moikkaamaan. No nousi kun kävelin pois. Kävin viemässä uudelleen paikoilleen ja nyt pysyi hienosti vaikka Nanci oli katsellu taaksepäin ja sivuille katoilta putoavaa lunta. Tein harjoituksesta itse vähän liian vaikean, jospa ite nyt opin tästä jotain et ajattelisin vähän pidempää seuraavalla kerralla. Paikallaoloja pitää nyt hirveästi vahvistaa ja kaikki tutut sekä vieraat koirat ovat sydämmelisesti tervetulleita kanssamme treenaamaan että saadaan siihen varmuutta ja kestävyyttä (TÄMÄ OLI SIIS KUTSU!!!).
Pikku Rasmukselle kävi pieni erehdys kun luuli et Johanna treenaa Nancin kanssa, mutta siinä olikin Luka  kun oli menossa leikkimään. No pojat sanoivat molemmat painavan sanan asiaan, Luka kyllä puolusti enemmän lihapullaansa ja Rasmus sitten pelästyi tilannetta ihan hirveän paljon.... voi apua, hän oli taas tänään niin herkällä tuulella että päätti vaan istua aikansa auton vieressä. Hain koiran sitten naruun ja tultiin temppuileen kentälle ja unohti hetkessä mitä oli tapahtunut. No olipa taas Rapsun oma pikku moka kun sinne oli menossa, no jos tästä vaik jotain oppi ja pysyisi poissa muiden treeneistä!!! Treenien lopuksi jo tarjoili taas iloisesti sivulletuloja ja palkkailin niitä siinä samalla kun juttelin Marjan ja Johannan kanssa. Se on välillä niin hassu kun ottaa nokkiinsa pienistä murinosta ja välillä saa vaikka toinen koira syödä sen niin ei vaikuta mitään, no ei voi aina tietää mitä noiden ihanien karvaturrien päässä liikku. Olishan se  vähän liian helppoa jos aina tietäis mitä ne ajattelee tai tekee seuraavaksi!! :-p

Illalla kotona Rasmus otti lyhyen paikallaolon ennen ruokaa ja Kasper teki samalla  kaukoja, molemmille pojille suorituksesta täys kymppi!!! Katsotaan mitä kujeita huomenna keksitään, ainakin joulukuusi olisi tarkoitus hakea terassille asti ja aloittaisko jo peräti siivousurakan joka tuntuu ihan loputtomalta......