Eilen oli nukkuma päivä ja illalla ratsastustunti, joten eipä paljon ehditty koirien kanssa puuhasteleen normi lenkkien lisäksi. No kosketuskepin "opetusta" jatkettiin ja myös Kape harjoitteli eilen kepakkoa ja oli aivan intona siitä niinkuin muutkin pojat!!! Ihana kapistu!!!

Tänään lähdettiin Eijan kanssa lenkille Murronkulman metsiin, mukaan pääsi Rokka ja Rapa meiltä. Rapa ei ole ennen lenkkeily Reiskan kanssa, mutta eipä se mitään ongelmia tuottanut, kerran se vähän murahti Repelle ja kertoi et hän on vanhempi ja näin ollen pomo, siin kaikki. Olipa kiva kävellä yhdessä ja juoruilla ja vähän suunnitella uusia yhteisiä reissujakin!!! Loppulenkistä jopa Rapa olisi halunnut vähän leikkiä Repen kanssa, siis tuo on kyllä aika ihme Rapalta. No mennään pian uusiksi niin saavat pojat taas peuhata ja juosta keskenään!! Kiitoksia hyvästä seurasta!!

Lenkkiseurue poseeraa yhdessä!!!

Täältä tullaan ja lujaa

Hurjistunut Reiska ja Rokka, on ne vaan niin hauskoi!!!

Lumessä mönkijät!

Tarkkaaivainen Reino!

Kotimatkalla Rapa ja Rokka päättivät vielä juosta kilpaa oikein kunnolla!!!

Ja tietenkin piti vähän painia!

Lumi-Rokka!!

Rapa kurkistelee metsästä!!!

Illaksi oltiin sovittu treenit Forssaan mutta tuo pakkanen kiristyi sellaisiin lukemiin et ei tarjettu treenaamaan ulos. No me treenattiin sitten sisällä kotona, jotta tulee jotain tehtyä poikien kanssa. Kasper pääsi aloittaan ja jatkoi kepakon "opettelua", se meinaa jo syödä kepin kun näkeekin sen, motivaatio siis kohdallaan!!! Muuta ei iso poika sitten tehnytkään mun kanssa, vaan meni hassutteleen Saken kanssa.

Rasmus aloitti myös kepakon kanssa ja sekin aivan intona siihen, komensi kepakkoa myös murisemalla.... Tunnarikapualla tehtiin nosta harjoituksia ja kyllä nousi kapula vauhdilla ja tuli sivulle. Muutama merkki tehtiin ja ne todella hyvii, mun täytyy itse muistaa anta -seis- käsky tarpeeksi ajoissa kun muuten alkaa peruuttaan ja siitä ei sitten loppua tule!!!! Ohjatun suuntia otettiin alustojen kanssa, ekaksi Rapa oli päättänyt kääntyä vasempaan vaikka mä olisin halunnut oikealle, no uusinnalla päästiin sitten yhteisymmärrykseen ja muuten suunnat ihan kunnossa. Kaukoja tehtiin peruuttamisen yhteydessä ja ne oli todella hienoja ja vauhdikkaita!! Lopuksi harjoiteltiin -läpi- temppua ja se alkaa näyttää hetken päästä ihan hyvältä!!!

Rokka aloitti sivulletuloilla ja ne ihan ok. Tunnarikapulalla tehtiin kapulan pitoa ja pitää jo nätisti n.5sekunttia, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Alustan kanssa harjoiteltiin ohjatun suuntia ja ne tänään todella hienot, sain siirrettyä alustaa paljon kauemmaksi kun viime kerralla. Kaukojen asentoja katsottiin läpi ja ne kaikki kyllä parantuneet hurjasti, enään ei tarvi mitään käsiapua maahanmenoon!! Lopuksi myös Rokka aloitti -läpi- harjoittelun ja hokasi sen melkein heti!!!

Kaikki pojat pääsivät lopuksi leikkiin yhdessä mun kanssa ja olipa kivaa. Rapakin innostui vetämään oikein kunnolla ja ei ollu muuten Rokalla mitään asiaa fubbaan jos Rapa leikki sillä!!! Kasper myös juoksenteli fubba suussa pitkin kämppää ja kirmasi kun kesälaitumella päässyt  ori!!! On noi pojat vaan niin hauskoi ja ihania!!!