Päiväl käytiin poikien kans metsäs lenkil ja haettiin äitin Viljokin mukaan. Ihme on tapahtunut kun Viljo ja Rasmus jopa leikkivät hetken metsässä, normaalisti kumpikin kulkee vaan omia polkujaan. Hyvä kuitenkin kun juoksuttaa toinen toistaan pitkin metsäpolkuja!!=)

Ehtoon esillä mentiin Forssaan tokoileen Tanjan, Suvin ja Minnan kanssa. Rasmus aloitti ruutun juoksuilla ja teki tunnarin heti perään vaikka virtaa oli aikas paljon. Keskittyi kuitenkin hienosti tunnarissa ja toi oman taas heti pois kun haistoi sen!! JEE JEE!! Kyl se vaan tuo varmuutta tunnariin kun sitä treenailee säännöllisesti, ihmettelen tuollaista asiaa vaikka sehän on ihan itsestään selvää kun sitä vaan ajattelee ja miettii. Rasmus meni hetkeksi autoon odottaan ja sillä välin treenas Eppu ja Leevi. Molemmilla hienot ruudut sekä tunnarit. Muista Tanja opettaa Epulle se -nenä esiin- vai mikä se sun hieno valmisteleva käsky oli siin tunnaris!!! ;) Saat sillä kisois jo hauskuus pisteitä!!!!!

Rasmus otti vielä kisamaisesti paikallaolon Leevin kanssa, joka todella hieno vaikka Leevi oli vähän jutellut vieressä. Suoraan perään jatkettiin kaukot, liikkeestä istuminen ja seuraaminen. Kaukot aloitettiin kerran alusta kun päätti mennä Leeviä katsoon kun se meni autoon. Otti vähän häiriöö Tanjasta kun heilui siellä takana, mut kaik asennon vaihdot oikein kivoja. Istuminen ok, annoin pienen vartaloavun, kun tulen kisoissakin niin tekemään. Seuraaminen oli kyllä sitten sellaista sunnuntai kävelyä et huh huh huh...Oli siin hyviäkin pätkiä, mut oli niit huonojakin. Nyt ennen kisoja teen paljon vauhdikkaita seuraamisia eli seuruutan ja lähden yht äkkiä juokseen vaan, palkka tulee kun saa mut kiinni. Sen näkee sit kisois mitä se on, enkä meinaa siit sen enempää murehtia nyt ainakaan tässä vaiheessa, jätämme senkin aiheen sinne kisojen jälkeiseen elämään!!!

Oli kiva kun sovittiin tänään uudet treenitkin ens viikolle niin tulee treenattua edes vähän säännöllisesti ja vieraissa paikoissa. Tulee tietenkin sitä häiriöö meidän muiden koirista. On se vaan niin tärkeetä et käy eripaikoissa treenaan ja eri koirienkin kanssa aina välillä. Onneksi meitä hassuja toko ihmeisii löytyy täältäkin päin jonkun verran niin aina melkein saa kaverin reeneihin kun vaan pyytää. Ollaan kyllä me välillä hullujakin kun vesisateessa reenataan ja juoruillaan, no sen jälkeen on aina hyvä mieli kun on koirien kans jotain tehny ja saanu ittensä liikkeelle!!!

Kohta täytyisi lähteä iltalenkille ja siin sivus käydään leikkimäs vähän tuos koulun kentällä ja ennen nukkumaan menoa viel vähän naksuttelemme ja ajattelin ottaa kaukoja niin et Sakke on häiriönä takana ja palkkailen naksulla kun vaan keskittyy muhun kaiken aikaan.