Tänään alkoi Rokan aksakurssi Anun/dogitiimin vetämänä ja kyllä oli ensimmäinen kerta jo niin hyvä ja tuli paljon uutta. Anu oli rakentanut meille radan jossa oli hyppyjä, kepit, pituus pari putkea ja pussi. Radalla pääsi käyttään monipuolisesti erilaisia ohjaustekniikoita ja niitä sitten katsottiin yhdessä läpi. Kokonaisuutena Rokan kanssa meni todella hyvin ja oli muuten taas sitä vauhtia, jopa taisi haukkua mennessään keppejä!!!! Kepeille sain ohjeita miten ohjaan Rokan paremmin sisään kun tullaan vaikeasta kulmasta ja heti kun mun rintamasuunta paremmin niin lähti pujotteleen paljon varmemmin alusta asti. Takaaleikkaus oli jälleen todella vaikea mulle ja sitä treenattiin muutama kerta erikseen ja sain siihen hyvii neuvoi ja ohjeita!!! Kiitos Anu ja ens viikolla nähdään!!!

Kotimatkalla poikettiin feeniksin kentällä tokoileen ja kas kummaa kun vähän kastuttiin mutta eipä se haitannut vaan me tokoiltiin poikien kanssa innokkaana!!! Rapan kanssa aloitettiin seuraamisella ja se super hyvää ja innokasta. Pysymistä treenattiin kaikissa asennoissa ja Rapa siinä loistava ei haitannut vaikka heittelin lelua tai kapuloita ympäriinsä!! Rallytokon käännösiä ja oikealla puolella kulkemista treenattiin ja alkaa käännökset sujuun luontevasti!!!

Uunon kanssa treenattiin pysymistä ja istumassa ja maassa pysyminen helppoa mutta seisominen vaikeaa, mutta saatiin onnistumisia aikaan!!! Liikkeestä seisominen oli ihan täysin kadonnut vaikka eilen viel todella hieno, suorapalkalla muutama seisominen ja tarvii alkaa etsiin minne se on kadonnut päivässä. Seuraamista lelun kanssa ja se todella hyvän tuntuista, en olisi uskonut et noin iso ero tulee esiin päivässä mutta nyt seuraaminen oli sellaista ku mä haluun, tästä jatkettaan eteenpäin!!!! Loppuun pari luoksetuloa lelukentän läpi ja Uuno vaan juoksee eteenpäin eikä edes vilkaise leluja/kaploita maassa!!!

Rokan kanssa aloitettiin kanssa pysymisellä ja ne hyvin vaikka heittelin leluja ja kapuloita!!! Merkkiä tehtiin niin et kapulat takana ja siellä oli myös leluja ja muuta tavaraa, ekoilla kerroilla selvästi vähän epävarma mutta kun pari kertaa onnistui niin sitten sujui todella hyvin ja nyt meni joka kerta ihan suoraan merkin taakse seisomaan!!!! Loppuun luoksetulo rojukentän läpi ensin ihan liikkeenä ja sitten pari suoraa, kaikki oikein hyvin ei haitannut tavarat yhtään Rokettia!!!!