Jotenkin olin järjestänyt taas tälle päivällä vaikka kuinka ohjelmaa, siis niin paljon ettei kunnon lenkille edes ehtiny vaan koirat saivat tuhota enrgiaansa Vaulammilla pihalla juosten. No niillä näytti kyllä olevan ihan hauskaa siellä, huomen sit mennään lenkille ja toivottavasti myös hiihtään!!!

Iltasella vähän puuhasteltiin sisällä samalla kun katselin telkkaria. Rokka aloitti saavin kanssa ja hienosti sen hokasi kun tehtiin naksun kanssa, nyt saavi siinä vaihees et seisoo etujalat sen päällä. Jos saavin laittoi toiste päin niin sitten ei uskalla vielä laittaa kun yhden tassun sinne sisälle!!! Sivulletulot edelleen paranee, täytyy huomenna taas tehdä sitä tarjoamis juttua et tulee sivulle ilman käskyä. Seuraamista tehtiin ensin ihan yhtä askelta mutta kun sujui niin hyvin niin otin parikin askelta putkeen ja hyvin seuraa, tietenki autan vielä namilla! Metallilla otettiin noutoo ja todella hienosti nostaa metallin ja tuo mun käteen. Mitä kauempana metalli oli niin sitä vauhdikkaammin sen haki mulle. Pitoa tehtiin myös mutta se vähän tökkii.... Siihen tarvii keksiä jotain nyt tässä kohta.... Kaukojen asennon vaihtoja käytiin läpi, pääasiassa M->S ja ne hienoja, katsottiin myös muut läpi ja nekin ihan kivassa mallissa. Lopuksi leikittiin narulla ja tehtiin siinä sivussa noipeita maahanmenoja ja seisomisia!!!

Rasmus aloitti myös saavilla ja sehän laittoi oitis etujalat saavin päälle, toinen takajalkakin saatiin melkein saavin pohjalle. Kun käännettiin saavi toiste päin niin taisi kerran seisoa siellä ihan kokonaankin!!! Metallinoutoja tehtiin pari ja ekalla kerralla kapula meni ihan seinän viereen joten Rapalle sen ottaminen todella vaikeeta, ottaa kapulan hyvin kun se jää keskelle... No onneksi ulkona ei kauheasti pysty heittään kapulaa ihan seinän viereen, niin sen ottaminen helpompaa Rapalle. Kaukojen ekaa nousua hiottiin ja seisomaan nousu sujuikin todella hyvin, istuminen olikin sitten todella vaikeeta. Tein sitä todella läheltä kun huomasin sen vaikeudun, nyt sitä täytyy vaan alkaa tekeen paljon että saa siitä varmemman. Idarin asennot käytiin läpi pujottelun yhteudessä, siis R pujottelee mun jalkojen välissä ja aina välillä tehtiin joku asento ja ne kaikki todella hyvin, vähän erilainen treeni!!!

Kasper pääsi sitten viimeisenä saavisteleen ja sain tuon jätinkin etujalat saavin päälle, mutta nyt ainakin tuntui niiden takajalkojen saaminen lähes mahdottomalta, no katsotaan mitä saadaan aikaiseksi pienen treenin jälkeen. Kape harjoitteli myös lehden vientiä Sakelle ja Sakelta mulle. Hienosti kipittää lehti suussa edestakaisin meidän välillä, meidän pikku poika posteljooni!!!

Pikku miehet pääsivät myös kuskaan lehteä ja Rapalta se sujui kun vanhalta tekijältä, mutta Rokka ei sitten millään ymmärtäny et mitä järkee tässä on kun hän voi juosta ilman lehteäkin.... No ehkä se aikanaan tajuu kuinka hyödyllistä tuokin taito on!!!