Tänään käytiin Rokan kanssa Helsingissä Kaapelitehtaalla pentunäyttelyssä ja "pentu" käyttäytyi todella hyvin. Esiintyi hienosti pöydällä, sekä antoi tuomarin käsitellä itseään rauhallisesti ja asiallisesti, juoksi myös oikein hyvin vaikka lattia oli todella liukas ja hankaloitti hieman liikkumista.  Näyttelyssä oli paikalla jopa 11 kooikeripentua, joka on todella erikoista että pentu näyttelyissä noin monta osanottojaa, toisaalta todella kiva nähdä minkälaisia "taaperoita" täällä on nyt kasvamassa. Voitettiin oma luokkamme, mutta hävittiin sitten nuoremmalle pennulle. Oikein hyvä sijoitus kuitenkin ja saatiinhan me KP!!

Arvostelu: Erinomainen tyyppi ja koko. Oikeat rungon mittasuhteet. Hyvä sukupuolileima. turhan korostunut otsapenger. Hyvät tummat silmät. Erinomaiset korvat. Riittävä kaula. Hyvä runko, mutta on vielä hyvin kapea etusestaan. Lyhyt luisu lantio. Erinomainen luusto. Kapea takaa, muuten liikkuu hyvin. Hyvä väri ja karva. KP ja luokkavoitto. Tuomari Rune Fagerström

Takaisin tullessa poikettiin vähän sukuloimaan Eijalla ja Ranella. Roksu pääsi myös leikkimään hetkeksi Reiskan kanssa ja kivaa näytti niillä olevan. Kiitoksia kahveista!!!