Viime viikon perjantai iltana heti hyppyseminaarin jälkeen lähdettiin ajeleen kohti Kuusamoa Tiian, Laten, Kallen ja Onnin seurassa, meiltä lähti tietenkin mukaan koko perhe....No Elppa jäi kotiin jostain kumman syystä!!!! Koko yö siinä sitten ajeltiin ja aamupäivällä oltiin perillä meidän ihanassa loma"mökissä"

Viikko sitä sitten todellakin lomailtiin, mä olin pakannut mukaan toko kamojakin mutta ne pysyi visusti autossa kun oli niin paljon kaikkee muuta puuhaa. Matkan ehkä kohokohta oli kun mentiin ajeleen husky-valjakolla 10km lenkki, se oli kyllä todella hienoa ja voin lämpimasti suositella kaikille.....Erä-susi!! Empä mä oikein muuta osaa meidän lomasta kertoa muutakun et oli aivan sairaan ihanaa ja rentouttavaa ja niin tietenkin seura oli mitä mahtavinta!!!! Kuva satoa Kuusamosta:

Aamuaurinko miedän mökkirannasta

Rokka vauhdissa....

Onni ja Rokka lennossa

Rapa varmaan yrittää syödä Onnin!!!

Kaik kolme samassa kuvassa

Rokka tekee volttia!!!

Rapa kiitää, Rapa ajaa tässä moottorikelkkaa ku vähän suuttui sille!!!

Rapa päivystää

Ystävykset

Onni Ponninen

Maisemii

Ihanii puita!!!

valjakkomme!

Pikku Aslak ja ihana pentunen!!!

Nähtiin ihan porokin!!!

Pikku-Aslak!!

Aina vaan ne lomat sitten loppuu ja kotiin paluun aika.... Kyllä potutti ja itketti ku ajletiin kotiin päin.... No onneksi on jo uudet lomat suunnitelmissa ja sinnehän lähtee tietenkin meidän ihan huippu ihanan oma pikku perhemme, olette niin rakkaita ja tärkeitä ihan joka ikinen!!!