Maanataina käväistiin Vaulammilla pyöräilemässä koirien kanssa tai siis Rokka ja Uuno pääsivät 5km lenkille pyörän vierellä. Uuno ei ole ennen pyörän vierellä juossut mutta sehä sujui kun vanhalta konkarilta, välillä olisi vähän pitänyt päästä vetämään mutta  se kyllä loppui aina heti kun puutuin asiaan!! Pojat itseäsiassa ravaa aika  samaa vauhtia niin niiden kanssa on helppo pyöräillä yhtaikaa ja saavat sitten molemmat siinä oikein kunnon reippaan lenkin!!!
 
Vähän tokoiltiinkin Rokan ja Uunon kanssa siinä Vaulammilla pihalla kun oli hyvää aikaa, molemmat teki luoksentulon stoppeja ja ne hyvin kiertämisen kautta. Uunon kanssa liikkeestä istumista ja se hyvin kunhan mä vaan maltan kävellä rauhallisesti. Tunnarit molemmilla pojilla ja ne todella hienot, ei mitään sähläämistä kummallakaan. Empä muista mahdettiinko muuta puuhastella....

Tiistaina myös oleiltiin Vaulammilla mutta koirat saivat olla tällä kertaa tarhassa kun pilkoin niiden lihoja pakkaseen sopiviksi paloiksi ja annos pusseiksi!!
Alkuillasta hain Anun ja bc-neidit kyytiin ja suunnattiin Espooseen sporttikoira areenalle jossa meille oli varattu parin tunnin mittainen tapaaminen Alatalon Vapun kanssa ja teemanahan oli tietenkin hyppytekniikka.
Rokan osalta ollaan hyvässä mallissa eli vaikka ei olla talven aikana paljoa päästy treenaamaan niin silti tekniikka pysynyt kasassa ja hypyt hyvän näköisiä. Kääntyminen edelleen Rokalle vaikeaa esteen päällä mutta se nyt treenilistalle kun kenttä vaan sulaa ja samoin tietenkin jatketaan perussarja, korkeuden ja pituuden arvioinnin, kasvavan sarjan sekä yksittäis hypyn treenaamista!! Tietenkin sinne takaosaan pitää saada viel lisää voimaa mutta se kyllä tästä alkaa pikku hiljaa rakentuun, suunnitelmia jo löytyy ja paljon!!! Kyllä oli kiva kuulla että Rokan tekniikka hyvässä mallissa eli kesää odotellessa ja et pääsee ulos säännöllisesti treenaamaan!!!

Uunon kanssa katsottiin ihan perussarjaa jossa kävi ilmi että Uuno etupainoitteinen ja takaosan käyttö huonoa, takaosassa kyllä lihasta ja massaa mutta nyt se pitää vaan saada aktivoitua käyttöön eli samat jutut mitä Rokka teki viime kesänä. Uunon kanssa tehtiin  korkeuden sekä pituuden arviointi joissa molemmissa Uuno oli hyvä, jokseenkin varovainen ei mikään hullun rohkea eli järkevä!!! Nyt kevään/kesän tavoite on aktivoida se takaosa käyttöön ja saada se voima sinne kasvamaan vielä lisää eli paljon tullaan jumppaamaan hyppyjen kanssa mutta uskon että saadaan hyvää tulosta aikaiseksi!!!

Kiitokset Vapulle loistavista neuvoista ja opeista ja sitten tietenkin kiitos huippu seuralaiselle Anulle ja neideille takaluukussa, tälläisii reissuja voitaisiin tehdä useamminkin johonki suuntaan!!! wink

Keskiviikko oli meillä aikalailla hiljaiseloa tai olihan mulla puuhaa, töitä ja edelleen koirien ruokien laittamista mutta koiruudet saivat viettää aikaa Vaulammilla ja sitten kotona aika rauhassa ilman mitään kummallista ohjelmaa.

Torstai taisi olla Uunon lemppari päivä kun käytiin paimentamassa!!! Paimennettiin ulkona kun oli hieno ilma, kyllä aurongossa oli jo vaan niin lämmin touhuta!!! Uunon kanssa tehtiin oikeestaan vaan kaaria ja kasvatettiin sitä matkaa Uunon ja lampaiden välillä ja samaan aikaan mä myös kokeilin pysyä siellä mahdollisimman lähellä lähetys paikkaa. Oikealla kaaret todella hienot mutta vasen puoli sitten välillä vähän tiukka lopusta, mutta mun mielestä nekin kyllä parani loppua kohden. Nyt vaan ku pellot vähän kuivaisi niin pääsisi sinne treenaamaan ja saisi sitä etäisyyttä kasvatettua ihan kunnolla, niin eiköhän ens kesänä Uuno pääse jonhonki kisaanki osallistumaan jo!!!

Paimennuksen jälkeen Uuno aloitti kevään/kesän sukellus kaudenki eli kävi uimassa Somerolla pienessä lammessa ja olihan sinne pakko sukeltaa kun se yksi käpy painui veden alla. Uuno on kyllä hauska kun tyytyväisenä sukeltelee välillä kun ui eikä sitä yhtään haittaa vaikka korvaan vähän vettä menee, sit vaan jatketaan matkaa eteenpäin päätä ravistellen!!!

Illalla käytiin tokoileen MTT:n parkkiksella Rokan ja Uunon kanssa. Rokan ohjelmassa oli jäävät kaikki kertaalleen ja ne todella hyvin. Suoria luoksetuloja muutama ja niissä oli ainakin vauhtia eli voisi välillä ottaa hyvin niit stoppejakin tuossa yhteydessä ku empä usko et tuo vauhti nyt kärsii ihan hetkeen ja muistaa treenata sitä myös säännöllisesti. Seuraamista niin et pysähdyksistä palkka ja kyllä oli mallikelpoista seuraamista poitsulla!!! Ruutu molemmista suunnista mutta siinä vähän aluksi ongelmia kun Rokka ei vaan malta tarkkaan katsoa missä se on vaan singahtelee vähän mihin sattuu. Loppuun todella onnistuneet suoritukset ja niihin oli hyvä lopettaa!!!
Uunon kanssa puuhattiin liikkeestä istumisen kanssa joka hyvässä mallissa, samoinku ruutu jonka teki joka kerta todella hienosti ja todella lujaa!! Suoria luoksetuloja muutama ja niissä vauhti hyvä, vähän ehkä saisi tulla lujempaa vielä mutta ehkä se vauhti sieltä iän ja kokemuksen mukana tulee. Kaukojen ekaa nousua palkkasin pallolla ja nyt nousi aivan täydellisesti seisomaanki!! Loppuun tunnari joka hieno ja ei yhtään sähläystä havaittavissa!!!

Perjantaina heti mun töiden jälkeen käytiin lenkillä Katin ja koirien kanssa saaren kansanpuistossa ja olipa ihanaa kun oli vielä vähän lunta maassa metsässä niin koirat pysyivät mukavan puhtaina!!! Kiva lenkkeillä pitkästä aikaa taas yhdessä, kiitoksia seurasta!!!
Illalla tokoiltiin jälleen MTT:n parkissa kun siinä oli hyvin tilaa ja jälleen mukana Rokka ja Uuno. Rokan kanssa aloitettiin luoksetulon seisomaan stopilla ja nyt Sakke heitti pallon, stopit oikein hyvät!!! Ohjattun molemmat puolet kertaalleen ja kääntyi joka kerta aivan oikein eli kyllä on treeni näköjään auttanut tuohon kääntymis ongelmaan. Metallinouto ihan tasamaan noutona ja siinä täytyy alkaa rakentaa palautus vauhtia uudelleen kun tulee takaisin ravilla... Loppuun tunnari joka todella hieno.

Uunon kanssa myös luoksetulon seisomaan stopit Saken avustuksella ja hyvin pysähtyy!! Metallinouto pari kertaa ja se kyllä nätti. Seuraamista ja kokeiltiin saada se Uunon pää pysymään ylhäällä, kyllä se siitä pikku hiljaa alkaa paraneen mutta töitä vaatii näköjään ja kovasti. Loppuun tunnari joka todella hieno ja mallikelpoinen suoritus!!!

Eilen lauantaina mun päivä vierähti Veikkolassa mejän koetoimitsija kurssilla, täytyy vähän käydä kursseilla et saadaan noita kokeita helpommin järjestettyä ja ihan kivahan päivä tuo oli ja tuli jotain uutta tietoakin sentään vaikka suurimmaksi osaksi asiat jo aika tuttuja. Rokka pääsi myös mukaan mutta ei kyllä kursseileen vaan Rokka meni päiväksi "hoitoon" ja oli kuulemma ollut oikein kiva hoitopäivä, ei meinannut herra haluta ollenkaan lähteä kotiin kun menin sitä hakemaan!!! cheeky

Rasmus on viettänyt nyt toko lomaa mutta kun maat alkavat sulamaan niin kyllä Rapakin alkaa treenaamaan kevään kisoja varten!!! No sisällä ollaan kyllä puuhasteltu monenmoista mutta jaksa niistä kirjoitella kun en muista varmaan edes puolia mitä ollaan tehty. Obelix on myös sisällä puuhannut vaikka mitä, vähän joka päivä jotain ettei karhun poikanen vallan tule kurittomaksi....vähän kyllä kurittomia elkeitä nyt jo nöyttelee välillä!!! smiley