Tokoiltiin eilen ehtoonsuussa sisällä kun tuo hirveä tauti on vienyt musta voimat ja kuumetta oli hieman viel niin jaksettu lähteä ulos.
Aloitettiin metallinoudolla, joka todella hyvä vaik tehtiinkin sisällä. Kaukot otettiin ensin ihan liikkeenä, joissa maahanmeno edelleen vähäsen jumittaa, muuten oikein hyvät. Treenattiin sit leikin ohella pelkkiä maahanmenoja ja näyttivät jo paljon paremmilta ja nopeammilta. Niitä täytyy nyt vaan tehdä päivittäin et sais ne kuntoon.... Viimeiseksi otettiin viel  -arvaa mitä mamma haluaa- tai tälläkertaa sakke sai  valita mistä palkka tulee, ekana oli istuminen. Rasmus vaan yritti peruuttaa ja peruuttaa ja oli sitä mieltä et tästä pitäis naksahtaa, no lopulta sit tajusi. Toisena oli -moro- jonka tajusi melkein heti ja viimeiseksi sit se niin hauska peruuttaminen!! Nyt tarvisi alkaa saamaan lisää matkaa tuohon peruuttamiseen, ottaa nyt noin 10 askelta mut jää sit tuijottamaa mua et eikä jo palkka tule, no  lisää harjoitusta vaan tuohon ja palkkaa eri kohdista.

Illalla mailissani oli oikein mukava uutinen meille.... Päästään 99% varmuudella 7.12 kisaamaan Poriin tokoa!!!=) Tuomarini niin iki-ihana Ilkka Sten!! Siel oli tullut peruutuksia ja nyt meillä olisi mahdollisuus päästä mukaan ja ilman muuta me menemme jos vaan mukaan mahdumme!! Täytyy nyt taas tehdä oikein suunnitelma mitä treenataan et tulee varmasti kaikki liikkeet ja niiden osat käytyä läpi!!!