Aamulla oli pakko jo mennä lääkäriin kun koko pää niin tukossa kun olla ja voi.... No poskiontelo tulehdushan se sieltä löytyi ja kaupan päälle viel pari päivää saikkua.... Tää sairastaminen ei kyllä ole ollenkaan mun juttuni, en mä vaan jaksa olla paikallani tai saatika sisällä koko päivää.

Iltapäivällä sitten jo suunnattiin Elonkiertoon lenkillä ja pitihän sitä vähän treenatakkin!!! Kasper pääsi nyt ensiksi tosi toimiin ja olikin todella pätevä!! Tasamaan nouto ei ollut ihan niin makee kun olisin toivonut, mut hienosti ravilla haki ja palautti kapulan, et ihan riittää bernille. Ruutu oli todella hieno, ei huomannu sitä kuppia siel takana ennenku oli ruudussa..... Kasper on vaan opetettu menee ruutuun ja sinnehän se menee miettimättä mitään kuppeja tai vastaavaa!!! Seuraaminen oli yhtä hienoa kun tähänki asti, tehtiin paljon juoksu pätkiä ja siit pysähdyksiä kun Kape selkeästi syttyy noista. Viimeiseksi vielä tunnari, josta olin ihan varma ettei ukolla ole hajuakaan. Ekaksi piilotin oman kapulan ruohoon ja haki sen todella hyvin, käytti siis ihan nenää. Sitten toisella kerralla laitoin kasan vääriä ja oman siihen noin 15cm niiden eteen. Meni kauhealla tohinalla kapuloille ja tutki vääriä pitkään ja tarkasti, sattui seisomaan oman kapulan päällä niin sen löytämiseen meni sitten hetki. Heti kun huomasi oman ja haistoi sitä niin otti sen suuhun ja palautti vauhdilla!!! Se siis osaa edelleen tunnarin!!!Hymy Palautukses oli sellainen pieni ongelma et sylki kapulan mun jalkoihin kun tuli vierelle....no tuo ei onneksi ole mikään maailamaa kaatava ongelma vaan pienillä jutuilla korjattavissa!!!

Kasper teki kyllä niin mahtavat treenit, huomen täytyy kattoo viel kaukot ja metallinouto et onko niistä enään mitään hajua niin sitten vois miettiä jos vaikka oikeasti kokeilis tuon ison ukon kanssa vielä kisata.

Rasmus treenas myös ja ajatuksena vaan ilme ja vauhti ja näissä onnistuttiin mun mielestä todella kivasti. Ruutu 2x kupille juoksuna todella pitkältä matkaa ja molemmat todella hyvät. Luoksetulossa oli ilmettä mutta olisi saanut tulla vähän viel kovempaa, siis ihan suoria luoksetuloja vaan tehtiin ja palkaksi namipallo. Tunnari tehtiin ihan sen takia kun Rapa siitä tykkää ja se oli todella hyvä, vaikka kapulat oli aikas lähekkäin toisiaan. Sitten oli ihan pakko kokeilla niit kaukoja jotka eilen meni täysin päin puuta. Tänään jälleen täydelliset kaukot, asennon vaihdot teräviä ja hyviä eikä tule yhtään eteenpäin!!! Tästä kaikesta voimme päätellä et eilen sattui vaan huono päivä ja tämän takia ei tuo kisaaminen maistunut. Oli kyllä niin ihana treenata Rapan kanssa kun se oli oma iloinen itsensä ja tarjoili sivulletuloa ihan joka väliin. Paljon tehtiin temppuja ja palkkailin niistä aika surutta ihan vaan sen takia että se ilme sieltä löytyy ja saadaan se pysymään.

Jatkossa Kasper jatkaa nyt treenaamista ahkerasti ja Rasmus tulee kyllä treenaan myös, mutta tekee lyhyitä ja todella kivoja treenejä eli varmaan tehdään aina vaan yhtä liikettä yhdissä treeneissä ja sitten paljon temppuja ja omia juttujamme. Katsotaan sitten mitä tästä saadaan aikaiseksi.

Treenien jälkeen lenkkeiltiin Elonkierros ja eiköhän Rasmus käyny sit heittään talviturkin pois.... Pulahti sinne sorsien kanssa uimaan jokeen!!! Kirjaimellisesti uimaan sorsien kanssa, ei nimittäin yhtään ajanu niit tai muutenkaan yrittänyt saada niit lentoon.... Sellainen lintukoira taas tänään, tää Rapan linnustus taktiikki ei ole mulle ihan kokonaan vielä selvinny, ehkä se meinaa itse pyydystää ne linnut kun soluttautuu niiden joukkoon!!!Silmänisku