Eilen neljän aikaan Eija, Rane ja Reiska ottivat mut ja Rokan kyytiin, suunnattiin Pirkkalaan möllitokoon. Menin vähän katsomaan millä tasolla nuo Roksun alokasluokan liikkeet on ja harjoitteleen sen kanssa kisatilannetta.

Rokka aloitti sitten koko möllitokon ollen ensimmäinen koira, Luoksepäästävyys meni oikein hyvin tuo vaan istui siinä vierellä ja ihmetteli mitä tapahtuu. Paikalla oloa vähän jännitin että mitä nyt mahtaa tapahtua kun ei olla viimeaikoina päästy ottaan sitä vieraiden koirien kanssa. Rokka makasi kyllä nätisti maassa, vähän pää pyöri välillä ja katseli ohi lentäviä lokkeja. Takaa juoksi myös koira joka meni rähiseen takapuolelle jonkun toisen koiran kanssa ja koirat oli aseteltu silleen riviin että yleisö jäi niiden taakse eli haastetta siinäkin, mutta Rokka makasi hienosti vaikka ympärillä tapahtui ja sattui.

Yksilköliikkeitä saatiin sitten odotella hetki kun ensin kaikki koirat suorittivat paikallaolon. Virittelin Rokkaa vähän pallopään kanssa ja sitten mentiin kehään (pallopää jäi EIjalle odottaan). Kytkettynä seuraaminen oli innoskasta, vähän irtosi sivusuunnassa musta ja käännöksissä teki jonkn ihme mutkan kun odotti pallon lentävän, muuten hyvin. Vapaana seuraaminen oli jo paljon parempaa ja nyt onnistui käännöksetkin ihan oikein. Liikkeestä maahanmenossa maahanmeno ehkä hieman hidas ja istumaan nousu vaati kaks käskyy. Luoksetulo vauhdikas, mutta ei olla muistettu treenata sitä loppu erikseen niin siinä teki sinnet vähän isomman kaaren. Liikkeestä seisominen ihan ok, otti muistaakseni ihan muutaman askeleen mua kohti kun tulin mutta eipä siinä muuta. Hyppy muuten oikein hyvä mutta seis käskyn jälkeen vähän viel tepasteli.

Sit ne pisteet:

Luoksepäästävyys 10

Paikalla makuu 10

Seuraaminen kytkettynä 8.5

Seuraaminen vapaan 9

Maahanmneo liikkeestä 8.5

Luoksetulo 9.5

Seisominen liikkeestä 9

Hyppy 8

Kokonaisvaikutelma 8.5

Yhteensä siis 181pistettä ja olisi oikeissa kokeissa ollut hieno ykköstulos!!! Oltiin vielä kaiken lisäksi 3. paras koirakko ja saatiin pieni palkinto siitä!!!!

Kokonaisuutena meni oikein hyvin, vähän pientä hiomista liikkeissä on ja sitten sitä tarkkuutta pitäisi saada niihin, muuten meni oikein kivasti. Rokka oli hyvässä vireessä koko kokeen ajan ja jaksoi todella hyvin tehdä liikkeet putkeen. Palkkaantui väleissä kehuista todella hyvin ja oli heti taas valmis jatkamaan hommia mun kanssa! Tää oli oikein positiivinen kokemus ja nyt taidetaan sitten suunnata ihan oikeisiin kokeisiin!!!

Reiska tokoili tietenkin myös, mutta tälle kertaa Ranen kanssa ja menikin oikein hyvin saaden myös sen ykköstuloksen. Tuomari oli muuten aika tiukka et jos olisi ollut kyseessä oikea koe niin olisi saanut olla ihan huippu tyytyväinen pisteisiinsä ja pitäähän niihin tietenkin olla tyytyväinen muutenkin!!!

Kiitoksia Eijalle  (joukkueen johtajalle) kyydistä, Ranelle tokoilu seurasta ja Reiskalle Rokan leikittämisestä!!!!  Nt vaan  toivotaan että päästään niihin oikeisiin kokeisiin!!!