Päivällä kävin sitten tekeen tämän kevään ensimmäisen jäljen, huomenna nähdään toimiiko Rapan nenä vai eksytäänkö!!! No se nähdään huomen, mutta toivotaan kumminkin että nenä toimii sillä laitoin tänään ilmottautumisen meneen kooikereiden mejä kokeeseen!

Alkuillasta suunnattiin pitkän tauon jälkeen Kuumaan ja Marjan, tolleri poikien ja Tiian kanssa lenkille. Huomasi ettei olla vähään aikaan käyty kun Rapa huusi autossa jo paljon ennen Marjan ja Jonin tiehaara, ilmoitti että hän ainakin menee Jesperiä katsoon!!! Voi sitä riemua kun pääsi kavereita katsoon ja juokseen pitkän lenkin Jesperin ja Roiston kanssa!

Muutama kuva lenkiltä:

 

DSC_0054.JPG

DSC_0045.JPG

DSC_0009.JPG

Lenkin jälkeen Rapa ja Roisto pääsi hakeen dameja metsästä, molemmilla oli intoa vaikka kuinka ja damit löytyi todella hyvin!! Harmi kun Rapa ei pääse osallistuun noutajien kokeisiin, sen mielestä noi noutaja jututu on todella kivoja. No mut jos naamioin Rapan vaikka tolleriksi!!!Kieli ulkona

DSC_0072-1.JPG

DSC_0068.JPG

Etsimisen jälkeen käytiin viel tekeen pikatokot Kuuman koululla. Kasper aloitti ja kokeiltiin sitä metallinoutoa, no tuo bernihän toi sen kapulan.... Palautusta täytyy vähän hioa, mutta muuten oikein kiva nouto!! Kaukot olivat myös kunnossa eli ei varmaan auta muu kun alkaa katseleen Kapelle kisoja, jos sais sen voi1 metsästettyä.... Olen kyllä aika yllättyny kuinka hyvin Kasper tekee kaikki hommat, on tainnu tehdä parin vuoden tauko todella hyvää!!!Silmänisku

Rasmus teki vaan 2x ruutuun kupille juoksun ja niissä oli ainakin vauhtia!!! Tietenkin vähän temppuiltiin ja otettiin muutama sivulletulo!!! Intoa oli nyt vaikka kuinka, et on heti auttanut tämä treenien vähentäminen ja se et on tehty kaikkee muuta kun tokoa!!!